Όταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Μπιλ Γκέιτς, o Τομ Χανκς & η Έλεν Ντε Τζένερις έπαιζαν τα αγάλματα μέσα στον Λευκό Οίκο- Δείτε το βίντεο

Το "mannequin challenge" των σταρς στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Ομπάμα... 

Ήταν πριν από 4 χρόνια, όταν ακόμη πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Μπάρακ Ομπάμα, όταν πολλοί διάσημοι αστέρες βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο, προκειμένου να παραλάβουν το "Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας" που απονέμεται σε πρόσωπα που έχουν εξέχουσα συμβολή σε θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, την παγκόσμια ειρήνη, την εθνική ασφάλεια ή τα συμφέροντα της χώρας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

 

Τότε οι σταρς έκαναν "mannequin challenge" ή επί το ελληνικότερον έπαιξαν τα αγάλματα, μέσα στον Λευκό Οίκο και η κόρη της Νταϊάνα Ρος, Τρέισι Έλλις Ρος, είχε ανεβάσει τότε στα social media.

 

 

Αυτή τη φορά το πόσταρε στο instagram η Ρίτα Γουίλσον, η οποία ζήτησε από τους followers της να αναγνωρίσουν τους επωνύμους που βρίσκονται εκεί, συμμετέχοντας στο challenge.

 

 

Μεταξύ άλλων, εκτός από την ίδια και τον σύζυγό της, Τομ Χανκς, βλέπουμε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Μπιλ και την Μελίντα Γκέιτς, την Νταϊάνα Ρος, την Έλεν Ντε Τζένερις, τον Μάικλ Τζόρνταν και πολλούς ακόμη. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ