1 εκατ. δολάρια κέρδισε ο διάσημος σεφ David Chang σε τηλεπαιχνίδι! Τα δίνει όλα σε φιλανθρωπίες (φωτό- βίντεο)

«Είναι τρομακτικό» είπε ο διάσημος σεφ λίγο πριν απαντήση στην ερώτηση του 1 εκατ. δολαρίων!

Ο πρώτος celebrity που αναδείχθηκε νικητής στο πασίγνωστο τηλεπαιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;", κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο του 1 εκατ. δολαρίων είναι ο πασίγνωστος σεφ David Chang, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων Momofuku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dave Chang (@davidchang)

O Chang συμμετείχε στο show του τηλεοπτικού δικτύου ABS και κέρδισε το ιλιγγιώδες χρηματικό πόσο, το οποίο θα δωρίσει σε εργαζομένους στην εστίαση που πλήττονται έντονα από την πανδημία του κορωνοϊού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dave Chang (@davidchang)

Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να παίξει στο εν λόγω τηλεπαιχνίδι!

Μάλιστα, η ερώτηση του 1 εκατ. δολαρίων για τον Chang ήταν "Ποιος ήταν ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που είχε ηλεκτρικό στον Λευκό Οίκο;" την οποία και απάντησε με την βοήθεια της φίλης του, Mina Kimes, την οποία πήρε τηλέφωνο και εκείνη του είπε πως «Μάλλον είναι ο Harrison». 

Όπως του είπε ο παρουσιαστής του show, Jimmy Kimmel, «κανένας διάσημος τα 20 χρόνια που είναι στον αέρα η εκπομπή δεν έχει κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1 εκατ. δολαρίων».

Πράγματι, η απάντηση ήταν σωστή και ο Chang κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο, το οποίο πανηγύρισε και χάρηκε ιδιαίτερα. 

«Ένα εκατομμύριο δολάρια τώρα αλλάζει τη ζωή πολλών οικογενειών...» τόνισε ο διάσημος σεφ, με συγκίνηση, λίγο πριν τη μεγάλη νίκη του, ενώ, όπως ανακοίνωσε, το χρηματικό έπαθλο θα δοθεί στο ίδρυμα Southern Smoke, μια οργάνωση που ασχολείται με το πως θα βελτιώσει τη ζωή οικογενειών εργαζομένων στον τομέα της εστίασης, που πλήττονται από τον κορωνοϊό. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ