Σοκαριστικό: Συνελήφθη Ρώσος που σκότωσε πάνω από 25 ηλικιωμένες γυναίκες - ''Τις επέλεγα τυχαία, ήθελα να τις ληστέψω''

 Δολοφονίες τις οποίες διέπραξε σε 12 περιοχές της Ρωσίας...

Οι Ρώσοι ερευνητές ισχυρίζονται ότι έχουν πιάσει τον άνδρα που είναι υπεύθυνος για περισσότερες από 25 δολοφονίες γυναικών. 

Ο δράστης είναι γνωστό εδώ και χρόνια ως «μανιακός του Βόλγα».

Η ερευνητική επιτροπή της Ρωσίας είπε ότι ο ύποπτος, ένας 38χρονος άνδρας με το όνομα Ράντικ Ταγκίροφ, ομολόγησε μια σειρά 26 δολοφονιών ηλικιωμένων γυναικών. Οι δολοφονίες είχαν ταρακουνήσει την κεντρική Ρωσία μεταξύ του 2011 και 2012.

Ο άνδρας έχε ταυτοποιηθεί με στοιχεία από το DNA του και τα παπούτσια του. 

Ο Ταγίροφ είχε μπει στα διαμερίσματα των ηλικιωμένων γυναικών που ζούσαν μόνες τους  λέγοντας πως είναι ηλεκτρολόγος, υδραυλικός... 

Μόλις έμπαινε,  στραγγάλιζε τα θύματά του χρησιμοποιώντας τα χέρια του ή κοντινά αντικείμενα, όπως μια ποδιά και ένα άπλωμα. Η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων του ήταν ηλικίας άνω των 70 ετών αναφέρει η theguardian.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ την κάθε περίπτωση. Τις επέλεγα τυχαία, ήταν ηλικιωμένες γυναίκες, στην αγορά, έξω από καταστήματα, έβλεπα τις τσάντες τους, τις συνόδευα στο σπίτι τους.

Μερικές φορές οι ίδιες με φώναζαν, μερικές φορές προθυμοποιούμουν και παρουσιαζόμουν ως συνεργάτης εταιρείας. Τις έπνιγα. Μου φαινόταν ότι ήταν ένας ήσυχος, γρήγορος, ανώδυνος τρόπος για εκείνες. Τις σκότωνα για να τις ληστέψω. Θα μπορούσα να μην τις σκοτώσω, αλλά δεν το έκανα, όλες τους ήταν ηλικιωμένες», δήλωσε ο δολοφόνος κατά την ανάκριση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ