Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ιδιαίτερα χαλαρό το Σαββατοκύριακο με την ωραία όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Δείτε τις προβλέψεις του σαββατοκύριακου…

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

 

ΚΡΙΟΣ: Ιδιαίτερα χαλαρό το Σαββατοκύριακο με την ωραία όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η οποία ευνοεί τις χαλαρές στιγμές με φίλους ή τον σύντροφο και τα παιδιά σας. Αυτό είναι ένα διαφορετικό γουηκέντ, καθώς δεν νιώθετε τόσο μεγάλη πίεση να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα και προτιμάτε να το περάσετε με ησυχία, με τα δημιουργικά σας ενδιαφέροντα και κυρίως με αυτούς που αγαπάτε. Ακόμη, μπορεί να σκέφτεστε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας, εκμεταλλευόμενοι ίσως ένα χόμπι που έχετε. Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο κι από το απόγευμα κι έπειτα θα αρχίσετε να σκέφτεστε όλα τα «πρέπει» της δουλειάς και των υποχρεώσεων σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το υπέροχο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα κάνει τις σημαντικές σας σχέσεις προτεραιότητα αγαπητοί μου Ταύροι. Και μέσα σε αυτές εννοώ και τις επαγγελματικές και τις φιλικές. Οι σχέσεις σας λοιπόν χρειάζονται φροντίδα, ειδικά αν παρέπαιαν το προηγούμενο διάστημα. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε έναν φίλο που έχετε χαθεί, συζητήστε με ένα καλό σας συνεργάτη τα όνειρα και τους στόχους σας, βρείτε χρόνο για την οικογένεια σας. Ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή ένα δημιουργικό σας πάθος. Έμπνευση αν μη τι άλλο θα έχετε. Κι αν πάλι θέλετε να απομονωθείτε σπίτι και να ασχοληθείτε ολοκληρωτικά μόνο με κάτι που διασκεδάζει εσάς, ό,τι κι αν είναι αυτό, μην διστάσετε να το κάνετε. Άλλωστε, χρειάζεται να περιποιείστε το ίδιο τρυφερά και τον ίδιο σας τον εαυτό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα βοηθά να έχετε περισσότερη έμπνευση σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Μπορεί να σκεφτείτε έναν πιο δημιουργικό τρόπο να προωθήσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας. Ακόμη, μπορεί να έχετε κάποιες πιο οικείες συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, να γνωριστείτε καλύτερα ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας σε ένα κοινό στόχο. Από την άλλη, μπορεί να ψάχνετε ιδανικές συνταγές για θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας, την κατάλληλη διατροφή, άσκηση κλπ. Η Κυριακή σας καλεί να εστιάσετε περισσότερο σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας, χωρίς άγχος όμως και γενικώς με ηρεμία, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε μια απαιτητική εβδομάδα με δύναμη.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr. 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ