Η Ηρώ Σαΐα παρουσιάζει το «Κάπου Κάπου» - Το νέο υπέροχο, ρομαντικό, νοσταλγικό τραγούδι της, μόλις κυκλοφόρησε (Φωτό & Βίντεο)

Η Ηρώ Σαΐα παρουσιάζει στο κοινό το πρώτο εξ ολοκλήρου δικό της τραγούδι που αφέθηκε να ωριμάσει στο συρτάρι της 7 ολόκληρα χρόνια

Η Ηρώ Σαΐα παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «Κάπου Κάπου» και εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Panik Oxygen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iro Saia (@irosaia4)

Το «Κάπου Κάπου», σε μουσική και στίχους της ίδιας, είναι ένα κομμάτι με έντονες jazz αναφορές, ταιριαστές με το κλίμα της εποχής λόγω των Χριστουγέννων και εξομολογητικούς στίχους.

Με τη σύγχρονη, εκφραστική και ζεστή ερμηνεία της, η Ηρώ Σαΐα μας ταξιδεύει σε όλα εκείνα τα «Κάπου Κάπου» που καταλήγουν σε ένα συνεχές «πάντα»!

Ένα τραγούδι που έμεινε στο συρτάρι της δημιουργού 7 ολόκληρα χρόνια. Και αυτό γιατί υπήρξε ο δισταγμός να παρουσιάσει την πρώτη της δημιουργία – ένα εξ ολοκλήρου δικό της τραγούδι. Δικοί της και οι στίχοι, δική της και η μουσική.

Το τραγούδι, με την λέξη-κλειδί «Θυμάμαι…», είναι ένας ύμνος στη μνήμη ενός κραταιού συναισθήματος, ενός συναισθήματος που κέρδισε τη μάχη με το χρόνο και τη λησμονιά.

Ταυτόχρονα, είναι μια λοξή ματιά στην επιτηδευμένη αθωότητα της παράδοσης που συνοδεύει το ελαφρό ελληνικό τραγούδι του 20 αιώνα.

Την ίδια στιγμή που η εικόνα της τραγουδίστριας μπροστά στο μικρόφωνο με μια μεγάλη ορχήστρα σε γιορταστικό πρόγραμμα δίνει την θέση του σε μια ατμοσφαιρική φωτογραφία μιας μικρής μπάντας τζαζ σε ένα υπόγειο club γεμάτο από καπνό και την υγρασία του αλκοόλ.

 

Η Ηρώ διαθέτει τη γνώση και κατέχει τα εργαλεία για την τσαχπινιά που εμπεριέχει η επιλογή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ