51χρονη έγινε παρένθετη μητέρα για το εγγονή της – Η 29χρονη κόρη της αδυνατούσε να γίνει μαμά (Φωτό & Βίντεο)

Η 51χρονη Τζούλι Λόβινγκ έγινε παρένθετη μητέρα της κόρης της, φέρνοντας στον κόσμο την εγγονή της

Μια πολύ συγκινητική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας… Η 29χρονη Μπριάνα Λόκγουντ και ο σύζυγός της, Άρον, προσπαθούσαν επί τέσσερα χρόνια να αποκτήσουν παιδί, όμως, δεν τα κατάφερναν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Breanna Lockwood (@ivf.surrogacy.diary)

Την λύση στο πρόβλημα του ζευγαριού έδωσε η 51χρονη μητέρα της Μπριάνα, Τζούλι Λόβινγκ, η οποία αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα και να γεννήσει το παιδί της κόρης της.

Η Τζούλι γέννησε την μικρή Μπρίαρ Τζουλιέτ Λόκγουντ- την εγγονή της. «Μας γέμισε τόση χαρά», έγραψε η κόρη της σε μήνυμα στο Instagram, σημειώνοντας πως «ήταν ροκ σταρ σε ένα δύσκολο τοκετό».

«Οι θυσίες για να φέρει στον κόσμο μας αυτό το μικρό κομμάτι παραδείσου μού κόβουν την ανάσα. Νιώθω πως θα σπάσει η καρδιά μου κρατώντας στην αγκαλιά την κόρη μου. Κάθε φορά που την κοιτάζω με διαπερνά το συναίσθημα πως θα έκανα τα πάντα για αυτό το παιδί και αντανακλάται σε όσα έκανε η μαμά μου για μένα», πρόσθεσε στη λεζάντα από τις φωτογραφίες του νεογέννητου.

Και συνέχισε: «Σε κάθε κίνηση και απόφαση για την κόρη μου, βρίσκω τις απαντήσεις στον τρόπο που με μεγάλωσε η μαμά μου. Ο τρόπος που αγαπάει και η ανιδιοτέλεια που εκπέμπει είναι εντελώς αγνά. Η μαμά μου, Τζούλι, και η μικρή Μπρίαρ είναι φανταστικά και υγιείς!».

Ένα μήνα μετά τη γέννηση της μικρής Μπρίαρ, η Τζούλι Λόβινγκ τονίζει ότι η εμπειρία αυτή δεν περιγράφεται με λόγια. Μιλώντας στο Insider, σημείωσε ότι η εμπειρία της εγκυμοσύνης της ήταν παρόμοια με αυτήν που είχε ζήσει και στο παρελθόν, πριν από σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Με τη σειρά της η 29χονη Μπριάνα Λόκγουντ δήλωσε στο Insider πως νιώθει ότι το μεγαλύτερο όνειρό της έγινε πραγματικότητα καθώς έδωσε μεγάλη μάχη για να μείνει έγκυος και δεν τα κατάφερε.

Μετά από επτά χειρουργικές επεμβάσεις, πολυάριθμες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης και 2 αποβολές, η Μπριάνα Λόκγουντ κρατάει στα χέρια την κόρη της και νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Μου έδωσε τεράστια χαρά και ικανοποίηση που μπόρεσα να κάνω στην κόρη μου αυτό το δώρο ζωής» σημειώνει και συγκινεί λέγοντας: «Οι παρένθετες μητέρες είναι σαν άγγελοι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ