Helena Christensen: Το θρυλικό μοντέλο στα 51 της φοράει κόκκινα & μαύρα δαντελωτά εσώρουχα – Πώς είναι σήμερα η πρασινομάτα Δανέζα (Φωτό)

Φωτογραφίζεται με hot εσώρουχα στην καμπάνια της Victoria's Secret...

Η Helena Christensen είναι από τα πιο διάσημα super model στον κόσμο που μεσουρανούσε στη δεκαετία του ’90 μαζί με την Κλόντια Σίφερ, την Σίντι Κρόφορντ και την Λίντα Εβανγκελίστα.

 

 

Το όνομά της συνδέθηκε με τη "χρυσή εποχή" του μόντελινγκ και περπάτησε στις πασαρέλες των πιο μεγάλων οίκων και μέχρι και σήμερα διατηρεί μια αξιοζήλευτη σιλουέτα στα 51 της χρόνια.

 

 

Η Helena Christensen, φωτογραφήθηκε για τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Victoria's Secret μόνο με τα εσώρουχα και συγκλονίζει με το εκπληκτικό σώμα της.

 

 

Ατελείωτα πόδια, καλλίγραμμη σιλουέτα και σέξι ύφος όσο ποζάρει στον φακό, συνθέτει μια εξαιρετική φωτογράφιση που θύμισε τις ένδοξες εποχές που μεσουρανούσε στα catwalk της δεκαετίας του ‘90.

 

 

Σαν να μην πέρασε μια μέρα η Christensen αποδεικνύει ότι διατηρεί αψεγάδιαστο το απίθανο κορμί της, φορώντας hot μαύρο κορμάκι και κόκκινα εσώρουχα.

 

 

«Μεγαλώνοντας, στη Δανία αντιμετωπίζουμε το σώμα μας ως κάτι φυσικό. Θεωρούμε ότι δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε κάτι που υιοθέτησα και στο μόντελινγκ. Το βλέπω σαν να μια καλλιτεχνική προσέγγιση του γυναικείου σώματος, θέλω να δείξω την ομορφιά ενός σώματος που δίνει ζωή, κάτι που αποτελεί θαύμα της φύσης για πολλούς διαφορετικούς λόγους», τόνισε η Helena Christensen πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή της στο Times 2.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ