Η τρυφερή αγκαλιά του Γεράσιμου Σκιαδαρέση με το ίνδαλμα" του - Ποιον σπουδαίο ηθοποιό αποκαλεί "πατερούλη" ο διάσημος "Φατσέας"; (φώτο)

Με τον σπουδαίο Γιώργο Μιχαλακόπουλο

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παρότι είναι ένας από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς ηθοποιούς και μετράει πολλά χρόνια επιτυχημένης καριέρας, δεν είναι επηρμένος.

Ο τηλεοπτικός "Φατσέας" ξέρει να αναγνωρίζει την αξία και το ταλέντο των μεγαλύτερων σε ηλικία από αυτόν συναδέλφων του.

Μάλιστα με έναν από αυτούς έχει πολύ ιδιαίτερη σχέση . Ο λόγος για τον σπουδαίο ηθοποιό Γιώργο Μιχαλακόπουλο με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολλές φορές. Μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις που είδαμε με τους δύο ηθοποιούς ήταν το "Τίμημα" του Άρθρουρ Μίλερ που ανέβηκε στο θέατρο "Ιλίσια".

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε συνέντευξη που είχε δώσει παλαιότερα στο eirinika.gr μας είχε πει ότι θεωρεί τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο "μέντορα" του. Ότι "υποκλίνεται" στο ταλέντο αλλά και στον θαυμάσιο χαρακτήρα του σπουδαίου ηθοποιού.

"Έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές για τον Γιώργο. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αποτελέσει για μένα πρότυπο ζωής. Από μικρός , από τότε που έγινα ηθοποιός ο άνθρωπος που έβλεπα κι έλεγα ότι κάπως έτσι ήθελα να γίνω στην καριέρα μου. Και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας και παίξαμε μαζί και στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, πολύ νωρίς και αργότερα και στο θέατρο.

Τον αγαπώ, τον αποκαλώ «πατέρα» και τον θεωρώ «πατέρα» , πνευματικό. Είναι σχολείο ζωής να είσαι δίπλα του όχι μόνο σχολείο υποκριτικής . Θεωρώ τη στάση του απέναντι στο θέατρο την πιο υγιή στάση που έχω δει."., μας είχε πει μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

"Πατερούλη" αποκαλεί ο αγαπημένος "Φατσέας" τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο και σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram. "Με τον πατερούλη την εποχή του «κυρίου Γκριν»" έγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας που τον δείχνει αγκαλιά με τον αγαπημένο του συνάδελφο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ