Η βασίλισσα Ματθίλδη υιοθετεί την απόλυτη τάση της σεζόν: Καρό XL πανωφόρι - Υπέρκομψη με ασπρόμαυρο σύνολο & μάσκα (φώτο)

Κατά την επίσκεψη της σε ένα ίδρυμα για την προστασία των κοριτσιών 

Η βασίλισσα του Βελγίου Ματθίλδη είναι μία από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες του πλανήτη κι αυτό γιατί ξέρει να υιοθετεί τις τάσεις της μόδας και να τις προσαρμόζει τέλεια στο πρσωπικό της στυλ.

Η 47χρονη σύζυγος του βασιλιά Φίλιππου την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε ένα ίδρυμα για την προστασία των νεαρών κοριτσιών στο Beernem.

Για την εμφάνιση της στον εξοχικό δήμο που βρίσκεται  νοτιοανατολικά της Μπριζ υιοθέτησε την πιο "hot" τάση της φετινής μόδας. Καρό σύνολο στην XL εκδοχή του.

Η βασίλισσα των Βέλγων  φόρεσε ένα ασπρόμαυρο καρώ σύνολο με μίντι πανωφόρι και ασορτί παντελόνι της βελγικής φίρμας Natan.

Συνδύασε το σύνολο της με μαύρες μπότες και ασορτί τσάντα. Φυσικά κατά την επίσκεψη στο ίδρυμα φόρεσε μάσκα χρώματος μαύρου.

Έτσι κομψά ντυμένη η βασίλισσα Ματθίλδη επισκέφτηκε το  ίδρυμα πρόνοιας για τους νέους "De Zande", αναφέρει η Paris Match.

Αυτό στεγάζει 53 έφηβες ηλικίας 12 έως 18 ετών, σε έξι διαφορετικούς χώρους διαβίωσης. Τα κορίτσια μένουν στο ίδρυμα ύστερα από απόφαση του δικαστή ανηλίκων.

 

Παραμένουν  εκεί κατά μέσο όρο τρεις μήνες πριν επιστρέψουν στην οικογένειά τους ή αναλάβει τη φροντίδα τους  ένα από τα γραφεία υποδοχής νέων.

«Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ίδρυμα τα κορίτσια  εκπαιδεύονται στην ίδια την πανεπιστημιούπολη και λαμβάνουν ψυχολογική και ατομική υποστήριξη», δήλωσε το Παλάτι, προσθέτοντας ότι η βασίλισσα Ματθίλδη επισκέφτηκε το ίδρυμα για να ενημερωθεί για τη  λειτουργία του κέντρου σε αυτήν την περίοδο της παγκόσμιας πανδημίας.

Η Ματθίλδη έδωσε κουράγιο σε αυτά τα νεαρά κορίτσια

Σε ρεπορτάζ της για την βασιλική επίσκεψη στο ίδρυμα , η ολλανδική εφημερίδα "Het Laatste Nieuws" σημείωσε ότι η σύζυγος του Βέλγου βασιλιά όχι μόνο μίλησε με τις εποπτικές αρχές και τους διαχειριστές αυτού του ιδρύματος, αλλά και συνομίλησε με τα νεαρά κορίτσια. «Η βασίλισσα άκουσε με προσοχή τις ιστορίες τους και τους έδωσε κουράγιο.

Έτσι ένιωσαν ότι είναι σημαντικές. "Αυτό είναι ένα σημαντικό μήνυμα, "δήλωσε ο Μιέλ Χέσελμαν, εκπρόσωπος του οργανισμού Opgroaien από το οποίο εξαρτάται το ίδρυμα " De Zande ".

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ