Γκισλέιν Μάξγουελ: Ο κατά 13 χρόνια νεότερος σύντροφος της δίνει 30 εκ. δολ. για να αποφυλακιστεί η συνεργάτης του Τζέφρι Επστάιν (Φωτό & Βίντεο)

Οργάνωνε τους βιασμούς για λογαριασμό του Επστάιν...

Το ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων θα προσφέρουν τις επόμενες ημέρες ως εγγύηση οι συνήγοροι της Γκισλέιν Μάξγουελ, ώστε η πρώην συνεργάτης του Τζέφρι Επστάιν να έχει αποφυλακιστεί πριν τα Χριστούγεννα και να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό με βραχιολάκι μέχρι την δίκη της, που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Telegraph, ο νέος σύζυγος της Γκισλέιν Μάξγουελ, ο 44χρονος Σκοτ Μπόργκερσον, διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία τεχνολογίας CargoMetrics, προτίθεται να καταβάλλει 25 εκατ. δολάρια ως εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη ενώ τα αδέλφια της, Κέβιν και Ίαν Μάξγουελ θα δώσουν 5 εκατ. δολάρια ώστε η κόρη του πάλαι ποτέ κραταιού εκδότη Ρόμπερτ Μάξγουελ, να βρεθεί σύντομα έξω από το κελί της.

Η Γκισλέιν Μάξγουελ συνελήφθη στις 2 Ιουλίου από άνδρες του FBI σε πολυτελή απομονωμένη κατοικία μέσα στο δάσος, στο Νιού Χαμσάιρ με τις κατηγορίες της σωματεμπορίας ανήλικων κοριτσιών και της ψευδορκίας.

Μετά την σύλληψή της τον περασμένο Ιούλιο, η πρώην συνεργάτιδα του Τζέφρι Επστάιν είχε ζητήσει να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση μέχρι τη δίκη της. Αίτημα το οποίο απορρίφθηκε από το δικαστήριο, καθώς κρίθηκε ύποπτη φυγής.

Φωτογραφίες & Βίντεο: dailymail

Ο Μπράιαν Μπάσαμ, οικογενειακός φίλος της Μάξγουελ και οργανωτής της καμπάνιας Get Ghislaine Out, δήλωσε πως η 58χρονη είναι αθώα και ενώ είχε πολλές ευκαιρίες να εξαφανιστεί δεν το έκανε.

 

 

Ο ίδιος, υποστήριξε ότι οι δικηγόροι της γνώριζαν πάντα πού βρίσκεται και εκείνη προσπαθούσε να κρυφτεί μόνο από τους δημοσιογράφους που την κυνηγούσαν προσφέροντάς ακόμα και χρήματα για να μάθουν νέα της ή τον τόπο που κρύβεται. «Η Μάξγουελ δεν είναι ο Επστάιν και χωρίς αμφιβολία είναι αθώα», δήλωσε ο Μπάσαμ και πρόσθεσε πως η φίλη του είχε να δει χρόνια τον παιδόφιλο Αμερικανό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ