Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ανήμερα των Χριστουγέννων, δείχνει μια ιδιαίτερη κινητικότητα στην επικοινωνία

Πως θα είναι η μέρα των Χριστουγέννων από αστρολογικής απόψεως;

Χρόνια πολλά αγαπημένες-οι μου! Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να σας βρίσκουν σε ένα ζεστό σπίτι, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα καλά στην υγεία τους κι εσάς με χαμόγελο. Μπορεί αυτές οι γιορτές να μοιάζουν βγαλμένες από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά στον βαθμό που δεν μας αγγίζει με σκληρό τρόπο στην υγεία τη δική μας ή των ανθρώπων γύρω μας ή στις οικονομικές συνθήκες επιβίωσης μας, διότι εκεί δεν χωράει κανένα χιούμορ, μπορούμε να το δούμε ακόμη σαν μια περιπέτεια διαφορετική από τις συνήθεις που βιώνουμε στη ζωή μας και να προσπαθήσουμε να βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει, ώστε να ανακαλύψουμε νέους τρόπους διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ανήμερα των Χριστουγέννων το πρωί, δείχνει μια ιδιαίτερη κινητικότητα στην επικοινωνία (Ερμής) μέσω της τεχνολογίας (Ουρανός). 

ΚΡΙΟΣ

Ναι αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά και το ξέρουμε όλοι, οπότε ας βρούμε και διαφορετικούς τρόπους να τα περάσουμε όμορφα. Δεν είναι ανάγκη να ακολουθήσουμε όλα τα έθιμα ή μπορεί απλώς να τα τροποποιήσουμε για να περάσουμε καλύτερα. Βέβαια, με τον Ερμή στον Αιγόκερω ενδεχομένως να μην έχετε και την καλύτερη συνεννόηση ή σύμπνοια με τους άλλους στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά να είναι καλά η τεχνολογία και οι εφαρμογές της που μπορεί να σας προσφέρουν ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας, ακόμη κι αν είστε μόνες-οι ή έχετε διαφορετικά γούστα από τους άλλους.

Μέσα σε όλα βέβαια, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, ακόμη και μια μέρα σαν τη σημερινή, δεν φεύγουν από το μυαλό σας, αλλά προσπαθήστε να τα κρατήσετε σε μια άκρη και μην σκέφτεστε μόνο αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη όλη την ημέρα στο ζώδιο σας, σας κάνει τους ιδανικούς σπιτόγατους και βέβαια είναι λίγο δύσκολο να μπορέσετε να αντισταθείτε στις λιχουδιές και τα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα. Σας έχω ξαναπεί ότι το ζώδιο του Ταύρου συνδέεται με το φαγητό και τα γλυκά και η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να έχετε στο ωροσκόπιο σας πολλά άλλα στοιχεία που να δείχνουν πειθαρχία για να μην παρασυρθείτε.

Έτσι είστε τα παιδιά της Αφροδίτης! Αγαπάτε τις απολαύσεις, τις εκλεπτυσμένες γεύσεις, αγαπάτε τη μουσική, τις τέχνες και γενικότερα ό,τι είναι όμορφο και νόστιμο και ικανοποιεί τις αισθήσεις σας! Σήμερα ο Ερμής κάνει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας και μπορεί να γίνετε λίγο απρόβλεπτοι ή να έχετε ετοιμάσει εκπλήξεις στους αγαπημένους σας, φυσικά ισχύει και το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση θα σας ευχηθώ να έχετε μια όμορφη, σταθερή, γλυκιά ημέρα και να ξεκουραστείτε, κυρίως ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα των Χριστουγέννων με τη Σελήνη στον Ταύρο δεν έχει τις γνωστές σας ταχύτητες αγαπητοί μου Δίδυμοι. Όλα φαίνεται σαν να κινούνται σε «αργή κίνηση» γύρω σας ή μάλλον εσείς έχετε αλλάξει ταχύτητα και προτιμάτε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε μερικές ώρες ύπνου παραπάνω, να κάνετε σχέδια, μέχρι για τη λίστα ταινιών που θέλετε να δείτε στο Netflix το πολύ και να απολαύσετε ό,τι σας προσφέρεται χωρίς πολλή προσπάθεια και ταλαιπωρία.

Παίρνοντας απόφαση ότι δεν έχει ξεφαντώματα και κοινωνικότητες φέτος τα Χριστούγεννα, δεδομένου των συνθηκών, μάλλον το χαλαρό και άκοπο πρόγραμμα θα είναι ό,τι καλύτερο για τον σχεδιασμό της ημέρας. Σας φτάνει η παρέα πολύ λίγων και εκλεκτών αγαπημένων σας και όλα καλά.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ