Οικογενειακή τραγωδία με πέντε νεκρές γυναίκες μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - 8 έως 50 ετών τα θύματα

Η αστυνομία ήρθε μπροστά στο μακάβριο εύρημα το βράδυ των Χριστουγέννων

Ανείπωτη η οικογενειακή τραγωδία που έλαβε μέρος στις ΗΠΑ με πέντε γυναίκες να χάνουν την ζωή τους, μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Σύμφωνα και με τις πληροφορίες που έρχονται από τα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία εντόπισε σε σπίτι στο Αρκάνσας πέντε νεκρές γυναίκες, ηλικίας 50 έως και 8 ετών, με τις Αρχές να τις αντιμετωπίζουν τώρα ως πιθανές ανθρωποκτονίες.

Η αστυνομία ήρθε μπροστά στο μακάβριο εύρημα το βράδυ των Χριστουγέννων, ενώ σύμφωνα με το abcnews ο σεφίρης Shane Jones, ανέφερε ότι είναι πιθανό ο δράστης να είναι ένας από τους νεκρούς.

 Σε κάθε περίπτωση η αστυνομία διεξάγει έρευνες καθώς τα πτώματα, τα οποία και πυροβολήθηκαν, δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πιστεύεται ότι έχουν συγγένεια μεταξύ τους, ενώ ο σερίφης πρόσθεσε ακόμα ότι θεωρούν το γεγονός μεμονωμένο περιστατικό

“Δεν θεωρούμε ότι υπάρχει κίνδυνος για την τοπική κοινωνία” είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε ακόμα ότι “πρέπει να προσευχηθούμε για την οικογένεια που καταστράφηκε”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ