Γιάννης Καλλιάνος- Χάρις Δαμιανού: Παντρεύτηκαν εν μέσω lockdown- Οι όμορφες φωτό από τον γάμο του μετεωρολόγου & βουλευτή της ΝΔ με την κούκλα δερματολόγο

Τα τρυφερά λόγια του γοητευτικού βουλευτή για την σύζυγό του... 

Λίγες μόλις ημέρες μετά την έλευση του 2021, ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την καλλονή, δερματολόγο σύντροφό του.

Ο γοητευτικός βουλευτής και η ωραία Χάρις Δαμιανού παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, με τον Γιάννη Καλλιάνο να το ανακοινώνει ανεβάζοντας στα social media δύο φωτογραφίες τους από την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους.

«Χάρις, σήμερα είναι η πρώτη σελίδα του καινούριου βιβλίου που θα γράψουμε μαζί. Σε αγαπάω πολύ!» ήταν τα τρυφερά λόγια του Γιάννη Καλλιάνου προς την σύζυγό του, ενώ ευχαρίστησε και όσους τους ευχήθηκαν για τον γάμο τους. 

Χάρις, σήμερα είναι η πρώτη σελίδα του καινούριου βιβλίου που θα γράψουμε μαζί. Σε αγαπάω πολύ! Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας για το γάμο μας.

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης ΚαλλιάνοςΑ στις Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2021

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου 2 χρόνια, ενώ στις αρχές Νοεμβρίου ο γνωστός μετεωρολόγος και πολιτικός ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία στα social media και άλλη μία με το όμορφο μονόπετρο που χάρισε στην γυναίκα της ζωής του.

«Σ'αγαπώ γι'αυτό που είσαι, για όσα μου έχεις δώσει, για όσα με έκανες απλόχερα να σου δώσω, για όσα πρόκειται να ζήσουμε... Για πάντα...» είχε γράψει, χαρακτηριστικά, τότε ο Γιάννης Καλλιάνος. 

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, το ζευγάρι είχε αποκαλύψει τόσο πως γνωρίστηκαν, όσο και πως έγινε η πρόταση γάμου, σε συνέντευξή τους στην εφημερίδα "Secret".

Σχετικά με την γνωριμία τους, ο Γιάννης Καλλιάνος αποκάλυψε «Εγώ ήξερα τον πατέρα της, ο οποίος είναι μουσικός και έπαιζε μπουζούκι σε ένα ωραίο μαγαζί στην Πλάκα. Πήγαινα με φίλους και του ζητούσα το μικρόφωνο και τραγουδούσα. Κάναμε ωραία παρέα. Με παρακολουθούσε επαγγελματικά.

«Μια μέρα πήγα στο μαγαζί και ήταν εκεί η Χάρις με μια άλλη παρέα. Και ο πατέρας της μου είπε: “Aπό δω η κόρη μου, η Χάρις, για την οποία σου έχω μιλήσει”. Γνωριστήκαμε, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και έγινε η γνωριμία». 

Όσο για το πως έγινε η πρόταση γάμου; «Δεν περίμενα καθόλου να μου κάνει πρόταση. Ηταν εντελώς έκπληξη. Ο Γιάννης γενικώς είναι απρόβλεπτος. Μου είχε πει: “Θα έρθω για φαγητό με τους γονείς σου” και θεώρησα ότι θέλει απλώς να φάμε» ανέφερε η Χάρις Δαμιανού και συνέχισε «Μόλις ήρθε σπίτι, με φίλησε και μου είπε: “Σε νιώθω ζεστή και τα μάτια σου είναι λίγο κόκκινα, δες λίγο στον καθρέπτη”. Ο Γιάννης προσπάθησε να με στείλει στο μπάνιο για να κρύψει το μονόπετρο. Στη συνέχεια, χτύπησε το κουδούνι. Ηταν ένας κύριος, ζήτησε εμένα και μου έδωσε μια ανθοδέσμη με μια κάρτα.

Πάλι δεν είχε πάει το μυαλό μου πουθενά». Η όμορφη Χάρις συνεχίζει την περιγραφή της λέγοντας πως «μετά μου είπε “κοίταξε λίγο πίσω από το κεράκι, κάτι υπάρχει” και είδα το κουτάκι με το δαχτυλίδι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ