Story of the day: Ερωτευμένος άνδρας έσκαψε τούνελ για να μπαινοβγαίνει στο σπίτι της ερωμένης του - Τον έπιασε ο σύζυγος της (φωτό)

Το τούνελ συνέδεε υπογείως τα σπίτια των δύο παράνομων εραστών

Ένας παντρεμένος άντρας πιάστηκε στα πράσα από τον άντρα της ερωμένης του, να μπαίνει μέσα στο σπίτι τους από ένα μυστικό τούνελ που ο ίδιος είχε σκάψει. 

Ο Αντόνιο από την Τιχουάνα έφτιαξε το τούνελ που έφτανε ως το σπίτι της Πάμελα, το οποίο και χρησιμοποιούσε για τις παράνομες επισκέψεις του, όταν ο σεκιουριτάς άνδρας της έλειπε στη δουλειά.

Το Μεξικό είναι διάσημο για το δίκτυο μυστικών υπόγειων σηράγγων που χρησιμοποιούνται από καρτέλ ναρκωτικών για τη μεταφορά των πολύτιμων, παράνομων φορτίων τους, αλλά φαίνεται ότι τα τούνελ χρησιμοποιούνται επίσης και για τις συναντήσεις εραστών. 

Το κόλπο της περίεργης αυτής ένωσης των σπιτιών στο Villas del Prado δούλευε κανονικά για αρκετές εβδομάδες, καθώς τα ραντεβού του με την Πάμελα γίνονταν μόνο όταν έλειπε ο σύζυγός της που δούλευε ως σεκιούριτι.

#País Al estilo de “El Chapo”, albañil de Tijuana hace túnel… para ver a su amante

Δημοσιεύτηκε από Crónica de Xalapa στις Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

Το παράνομο ζευγάρι με αυτόν τον τρόπο είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφή τη σχέση του μέχρι τη μέρα που ο απατημένος σύζυγος Χόρχε έφτασε νωρίτερα στο σπίτι απ’ ό,τι συνήθως και… τους έπιασε στα πράσα.

Ο Αντόνιο χρησιμοποίησε την εμπειρία του στις κατασκευές για να σκάψει μια σήραγγα που απο το σπίτι του έφτανσε σε αυτό της ερωμένης του αναφέρει το oddity central.

Όταν ο άνδρας της Πάμελα τους έπιασε πάνω στην αναμπουμπούλα ο Αντόνιοξέφυγε από το κρεβάτι. Όταν ο Χορχέ τον ξαναείδε, ήταν πίσω από τον καναπέ και μετά εξαφανίστηκε ως διά μαγείας! Τελικά, όπως διαπίστωσε κοιτάζοντας καλύτερα, ήταν μια τρύπα κοντά στον καναπέ που οδηγούσε σε τούνελ κάτω από το σπίτι του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ