Οι πράσινες, οι μωβ, οι μπλε, οι θαλασσιές σου οι γραβάτες - Όλοι οι υπουργοί με μπλε σκούρο κοστούμι σαν στολή, ευτυχώς με άλλες γραβάτες (φωτό)

Σχεδόν ασορτί οι άντρες της ΝΔ

Σχεδόν ασορτί οι άντρες της ΝΔ, με τους νέους υπουργούς και υφυπουργούς που ορκίζονται σήμερα (5/1) να επιλέγουν σκούρα μπλε κουστούμια, αλλά ευτυχώς διαφορετικές γραβάτες!

Στις 11 το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε η ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών που προέκυψαν μετά και τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Photo: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στο προεδρικό Μέγαρο λοιπόν άρχισαν να καταφθάνουν από νωρίς οι νέοι υφυπουργοί και υπουργοί, όλοι τους ντυμένοι με σκούρα μπλε κουστούμια.

Photo: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Το θαλασσί είναι σίγουρα το χρώμα της ΝΔ, με πολλούς από τους βουλευτές του κόμματος να επιλέγουν κάποια αντίστοιχου χρώματος γραβάτα.

Photo: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Όπως θα δείτε και στις φωτογαρφίες η ενδυμασία τους παραπέμπει σε στολή, ωστόσο οι άντρες της ΝΔ έκαναν την διαφορά φορώντας διαφορετικές γραβάτες.

Photo: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μπορεί το μπλε να ήταν από τα κύρια χρώματα, ωστόσο δεν έλειψαν και οι πράσινες γραβάτες.

Photo: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Κωστής Χατζηδάκης δε, επέλεξε μια γραβάτα σε χρώμα μωβ, ενώ ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Τραντίλης φόρεσε μια σκούρα κόκκινη γραβάτα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ