Laurent του Βελγίου: Η νέα οικογενειακή φωτό του αδελφού του βασιλιά Φίλιππου- Χαλαρά με τα τζιν τους & χρωματιστά πουλοβεράκια ο πρίγκιπας, η γυναίκα του & τα 3 παιδιά τους

"Καλή χρονιά" μας ευχήθηκε το πριγκιπικό ζεύγος με αυτή την όμορφη φωτογραφία

Ντυμένοι casual, με τζιν και χρωματιστά πουλόβερ, ο μικρότερος αδελφός του βασιλιά Φίλιππου του Βελγίου, πρίγκιπας Laurent και η οικογένειά του ευχήθηκαν για το 2021.

 

 

 

 

Ο 57χρονος πρίγκιπας φορώντας μωβ μπλούζα και έχοντας στην αγκαλιά του, την σύζυγό του, πριγκίπισσα Claire και τα τρία τους παιδιά, την πριγκίπισσα Louise και τους πρίγκιπες Nicolas και Aymeric, πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό.

 

 

Ο πρίγκιπας Laurent φαίνεται πως έχει πλέον ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, οπότε είχε χρειαστεί να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο, μετά από πνευμονία - μάλιστα η υγεία του ήταν τόσο επιβαρυμένη ώστε οι γιατροί τον είχαν βάλει σε τεχνητό κώμα - ενώ επί σειρά ετών υπέφερε και από κατάθλιψη. 

 

 

 

 

Πλέον ο πρίγκιπας ασχολείται με το Ίδρυμα Prince Laurent, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που φροντίζει για τα κατοικίδια, αλλά και τα άγρια ζώα του Βελγίου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ