Η Ρούλα Ρέβη εύχεται στον Αποστόλη Τότσικα για τα γενέθλιά του - Χρόνια πολλά στον πιο όμορφο, γενναιόδωρο, ερωτικό άντρα του κόσμου (φωτό)

Δείτε τι ανέβασε στο Instagram....

Είναι σίγουρα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. O λόγος για τον Απσοτόλη Τότσικα και την σύζυγό του Ρούλα Ρέβη που έχουν δημιουργήσει την πιο όμορφη οικογένεια. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε τα γενέθλιά του χθες και η φωτογράφος του ευχήθηκε με μια τρυφερή ανάρτηση. 

Η γνωστή φωτογράφος και ο ταλαντούχος ηθοποιός συνεχίζουν να είναι full in love μετά από 15 χρόνια σχέσης.

Αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από τρυφερά και άκρως προσωπικά στιγμιότυπα του ηθοποιού, είτε ποζάροντας μόνος, είτε με τα παιδιά του, η φωτογράφος των διασήμων ευχήθηκε στον σύζυγό της, ο οποίος έγινε 38 ετών.

 

Συγκεκριμένα έγραψε: "Χρόνια πολλά στον πιο όμορφο, γενναιόδωρο, δυναμικό, αστείο, ανήσυχο, δημιουργικό, ερωτικό άντρα του κόσμου! Το λαχείο θα έπρεπε να έχει πάνω το πρόσωπό σου και εγώ είμαι η υπέρ τυχερή που το κέρδισα. Σε αγαπάμε μην αλλάξεις ποτέ @apostolis_totsikas_official . Χαρούμενα γενέθλια μπαμπά και αγάπη μας". 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 7 χρόνια σχέσης στο Los Angeles, με κουμπάρο τον Δημήτρη Γιαννέτο. Το 2015 απέκτησαν τα δίδυμα παιδάια τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ