Ο Romeo Beckham στο εξώφυλλο της ανδρικής Vogue: Κατάξανθο μαλλί, φαρδύ πουλόβερ & βλέμμα ίδιο η Victoria (φωτό & βίντεο)

Eίχαμε την ευκαιρία να δούμε το καλλίγραμμο σώμα του

Για το εξώφυλλο της ιταλικής, ανδρικής Vogue φωτογραφήθηκε ο 18χρονος γιος της Victoria και του David Beckham, Romeo. Το βλέμμα του είναι ίδιο με της μητέρας του.

Ο Romeo είναι ένα από τα 4 παιδιά της οικογένειας Beckham [Brooklyn (21), Cruz (15), Harper Seven (9)] και έχει ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας.

Τώρα ο γιος του διάσημου ζευγαριού έκανε εξώφυλλο στο γνωστό περιοδικό, με την μητέρα του να ανεβάζει την φωτογραφία του στη σελίδα της στο Instagram και να δηλώνει «πολύ περήφανη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Όπως θα δείτε και στις εικόνες αλλά και στο βίντεο που έχουν αναρτηθεί ο Romeo πόζαρε στο εξώφυλλο με φαρδύ χακί πουλόβερ, γκρι φόρμα και sneaker.

Σε άλλες φωτογραφίες που ανέβηκαν τον βλέπουμε με θαλασσί κολλητό crop top και κόκκινο παντελόνι, αλλά και με λευκό αμάνικο, δερμάτινο παντελόνι ως το γόνατο και animal print κάλτσες.

Πρόκειται για μια άκρως νεανική φωτογράφιση στην οποία είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το καλλίγραμμο σώμα του.

Πάντως ο Romeo είναι ίδιος οι γονείς του αφού έχει πλέον κατάξανθο μαλλί που μας θυμίζει τον David Beckham στα νιάτα του, αλλά και βλέμμα ίδιο με την Victoria.

Τα μάτια και τα χείλη γιου και μητέρας είναι πραγματικά ολόιδια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ