Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Πήγε την μητέρα του για εμβολιασμό - «Άνδρες και γυναίκες με άσπρα μαλλιά, άνθρωποι που πέρασαν δύσκολα… προς την ελευθερία» (φωτό)

Με το καλό, έρχετ’ η ώρα ν’ αγκαλιαστούμε ξανά

Στο εμβολιαστικό κέντρο βρέθηκε μαζί με την  μητέρα του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος και ανέβασε σχετική φωτογραφία στα social media.

Ειδικίτερα οο ηθοποιός με την ανάρτηση που έκανε ενημέρωσε ότι συνόδευσε την μητέρα του για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ έστειλε και ένα δυνατό μήνυμα γράφοντας μεταξύ άλλων «προς την ελευθερία».

 

 

Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την μητέρα του καθισμένη να λαμβάνει την πρώτη δόση του εμβολίου από την νοσηλεύτρια.

 

 

«Προς την ελευθερία! Συνόδευσα τη μητέρα μου στο εμβολιαστικό κέντρο. Όλα οργανωμένα στην κάθε λεπτομέρεια. Οι υγειονομικοί ευγενικοί κι εξυπηρετικοί, φρόντιζαν τον καθένα με προσοχή ξεχωριστή» έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ του και πρόσθεσε ακόμα ότι:

«Άνδρες και γυναίκες με άσπρα μαλλιά, άνθρωποι που σίγουρα πέρασαν δύσκολα όλους αυτούς τους μήνες, αντέχοντας αγόγγυστα, όπως έχει μάθει να κάνει η γενιά τους, προσέρχονταν, μόνοι ή με συνοδούς, για αυτό το πολυπόθητο εμβόλιο, αυτήν την ελπίδα υγείας, ελευθερίας και ζώης. Με το καλό, έρχετ’ η ώρα ν’ αγκαλιαστούμε ξανά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ