Γιώργος Λιανός: Θα γίνει μπαμπάς για 4η φορά - Έγκυος η καλλονή σύντροφός του (φωτό - βίντεο)

Έχει ακόμα τρία παιδιά από την πρώτη του σύζυγο. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Λιανός και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, καθώς λίγοι μήνες απέμειναν για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

 

 

Η είδηση μπορεί να παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό καθώς το ζευγάρι δεν επιθυμεί να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή.

 

 

Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, όπως ανακοίνωσε  Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day. Ο Γιώργος Λιανός και η αγαπημένη του έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. 

 

 

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Λιανός αυτό το διάστημα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο όπου και παρουσιάζει το ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Όμως όπως είχε αποκαλύψει και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, θα χρειαστεί να επισρτρέψει στην Ελλάδα για να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του, αλλά και για κάποιες άλλες υποχρεώσεις που έχει. 

 

 

 

 

Ο πρώτος γάμος και τα παιδιά

 

 

 

 

 

 

Στις 22 Αυγούστου του 2009, ο Γιώργος Λιανός παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ανθή Ανδροτσάκη. Όμως το 2018 το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους.  Ο γνωστός παρουσιαστής έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του,  τον Ιάσονα, τον Κωνσταντίνο και την μικρή Αριάνα.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ