Στο νοσοκομείο με covid ο «Κάπτεν Τομ»: Ο βετεράνος ετών 100, κατέρριψε δύο ρεκόρ Γκίνες και μάζεψε εκατομμύρια λίρες για το NHS (φωτό)

Χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Θετικός στον νέο κορωνοϊό διαγνώστηκε «κάπτεν Τομ» κατά κόσμον Τομ Μούρ, ο οποίος κατάφερε να μαζέψει εκατομμύρια λίρες για το NHS (το εθνικό σύστημα Υγείας της Βρετανίας) και να καταρρίψει δύο ρεκόρ Γκίνες.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω όλους ότι σήμερα ο πατέρας μου εισήχθη στο νοσοκομείο. Τις τελευταίες εβδομάδες λάμβανε θεραπεία για πνευμονία και την περασμένη εβδομάδα διαγνώστηκε θετικός με την Covid-19. Βρισκόταν στο σπίτι μαζί μας έως σήμερα, όταν και χρειάστηκε επιπλέον βοήθεια με την αναπνοή του. Νοσηλεύεται σε μονάδα, αν και δεν βρίσκεται σε ΜΕΘ» έγραψε στο Twitter η κόρη του Χάνα.

Όπως τόνισε η ίδια, ο Τομ Μουρ λαμβάνει «σημαντική» ιατρική φροντίδα τις τελευταίες λίγες εβδομάδες. Η οικογένειά του γνώριζε, αναφέρει η Χάνα, ότι το προσωπικό στο νοσοκομείο του Μπέντφορντ θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει να αισθανθεί άνετα, «με την ελπίδα ότι θα επιστρέψει στο σπίτι του το συντομότερο δυνατόν».

Ο βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου προσέλκυσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης τον περασμένο Απρίλιο κάνοντας γύρους στον κήπο του ενόψει των 100ων γενεθλίων του!

Με τους γύρους του, στο πρώτο κύμα της πανδημίας Covid-19, κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 30 εκατομμύρια λίρες για το βρετανικό σύστημα υγείας.

Μάλιστα κατέρριψε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες και χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ