Ο Ντίνος Ηλιόπουλος σε μια σπάνια φωτογραφία: Μαζί με τις κόρες του Εβίτα και Χίλντα, από τον γάμο του με την Χίλντεγκαρντ Βίτσερ

Παντρεύτηκε δύο φορές

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος απέκτησε δύο κόρες με την δεύτερη σύζυγό του, Χίλντεγκαρντ Βίτσερ, την Εβίτα και την Χίλντα.

Στη σελίδα vintagegreece στο Instagram ανέβηκε λοιπόν μια σπάνια φωτογραφία του ηθοποιού στην οποία τον βλέπουμε να είναι μαζί με τα δύο του κορίτσια.

Ο ίδιος τις κρατά στοργικά με την Εβίτα να είναι καθισμένη στην άκρη της καρέκλας και την μικρή τότε Χίλντα να βρίσκεται στην αγκαλιά του.

Ο Ντίνος Ηλιόπουλος γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1913 από Έλληνες γονείς. Ο πατέρας του καταγόταν από την Κυπαρισσία, ενώ η μητέρα του είχε γεννηθεί στην Υεμένη.

Το ξεκίνημά του στο θεατρικό σανίδι έγινε το 1944 με το θίασο της "κυρίας Κατερίνας", στο έργο του Λέο Λεντς, «Κυρία, σας αγαπώ». Αργότερα έπαιξε στους θιάσους της Μαρίκας Κοτοπούλη, της Μαίρης Αρώνη, του Δημήτρη Χορν κ.ά. αποκομίζοντας πάντα θετικά σχόλια για τις ερμηνείες του. 

Παντρεύτηκε δύο φορές στην ζωή του. Ο πρώτος του γάμος διήρκησε ελάχιστους μήνες, ενώ από τον δεύτερο, που τελέστηκε το 1963, με την Χίλντεγκαρντ Βίτσερ, αυστριακής καταγωγής, απέκτησαν δύο κόρες, την Εβίτα και τη Χίλντα και τρία εγγόνια, την Νικήτα της Εβίτας, την Έλλη και τον Ντίνο, της Χίλντας.

Μάλιστα ο ηθοποιός είχε πει κάποτε για την Χίλντεγκαρντ ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του.

«Δεν με έκανε μικρός ο πατέρας μου. Ήταν ήδη 48 ετών όταν με έκανε. Οπότε πάντα μεγάλωνα με έναν μπαμπά ο οποίος ήταν μεγάλος σε ηλικία, εγώ τον έβλεπα σαν παππού που λέει ο λόγος. Δηλαδή πάντα είχα μία έννοια ότι θα τον χάσω νωρίς. Η μαμά δεν ήταν Ελληνίδα, οπότε μεγαλώσαμε και με την πειθαρχία των αυστριακών καταβολών της» είχε πει η Εβίτα πριν από μερικά χρόνια μιλώντας στο Έψιλον tv.

Η Εβίτα έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Ανίτας Πάνια, «Χρυσό Κουφέτο» και τώρα είναι δασκάλα πιλάτες, ενώ η αδελφή της ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της και είναι ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ