Άγριες Μέλισσες: Νύχτα πάθους για τον Μελέτη και την Πηνελόπη - Που θα οδηγήσει η πράξη αυτοθυσίας του Νέστορα; (βίντεο)

Όλα όσα θα δούμε στις οθόνες μας... 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Αγριες Μέλισσες και αυτή την εβδομάδα. 

Που θα οδηγήσει η πράξη αυτοθυσίας του Νέστορα και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Βόσκαρη;

 

 

 

Η Ασημίνα και η Δρόσω αναγκάζονται να βάλουν για λίγο στην άκρη όσα τους χωρίζουν, για χάρη της αδερφής τους.

 

 

Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη που έμπλεξε με τον Βόσκαρη. Ο Μελέτης επισκέπτεται τον Θέμελη και του ζητάει τον λόγο που μπλέκεται πάλι στις δουλειές του Δούκα.

 

 

 

 

Ο Γραμματικός προσπαθεί να πείσει τη Μαδούρου να καταθέσει εναντίον του Βόσκαρη. Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Ζωρζέτ. Πώς θ’ αντιδράσει η Πηνελόπη;

Μελέτης και Πηνελόπη κάνουν έρωτα

 

 

 

Στο Πρωινό αναφέρθηκε το άδοξο τέλος ενός ειδυλλίου πριν καν καλά καλά αρχίσει. Ο Μελέτης και η Ζωρζέτ ενώ φαίνεται να ήρθαν κοντά τελικά εκείνος της ανακοινώνει ότι δεν θέλει να προσχωρήσουν και εκείνη προβληματίζεται. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μελέτης συμπεριφέρεται έτσι. Αποφασίζει να ψάξει το θέμα για να καταλάβει τη συμπεριφορά του Μελέτη αλλά απαντήσεις δεν παίρνει. Πηνελόπη και Μελέτης περνούν μαζί μια κρυφή νύχτα πάθους.  Δύσκολα θα μείνουν μακριά και ενώ προσπαθούν να κρατηθούν ο καρπός του έρωτά τους θα φέρει ανατροπές στη ζωή και των δύο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ