Παγιδευμένοι εραστές η Emma Corrin & ο Harry Styles - Η νέα ταινία που αναμένεται να "σαρώσει "

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήστουν στην ταινία που σκηνοθετεί ο Michael Grandage

Φαίνεται ότι αυτή ήταν η "τυχερή εβδομάδα" της Emma Corrin. Προτάθηκε για Χρυσή σφαίρα και βραβείο SAG,  για την ερμηνεία της ως "Νταϊάνα η Πριγκίπισσα της Ουαλίας" στο πολυσυζητημένο "The Crown" και τα καλά νέα δεν σταμάτησαν εκεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Είναι έτοιμη για το νέο, μεγάλο  "project" καθώς θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Harry Styles στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος , του Bethan Roberts ,"My Policeman".

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής της Donmar Warehouse , Michael Grandage θα σκηνοθετήσει την ταινία , ενώ το σενάριο υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ, για την ταινία Philadelphia,  Ron Nyswaner.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Amazon Studios. Η υπόθεση επικεντρώνεται στη ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού: της Μάριον (Corrin) και του αξιωματικού της αστυνομίας, συζύγου της, Τομ (Styles).

Οι δυο τους συναντιούνται και ερωτεύονται τη δεκαετία του 50 στη γέφυρα του  Brighton. Ανάμεσα τους μπαίνει ο Πάτρικ , επιμελητής στο μουσείο του  Brighton, ο οποίος ερωτεύεται τον Τομ, παρότι η  ομοφυλοφιλία ήταν παράνομη εκείνη την εποχή.

 Έτσι οι δύο σύζυγοι γίνονται παθιασμένοι εραστές , παγιδευμένοι σε ένα "τρίο" που μοιάζει με Δούρειο Ίππο, μέχρι η ζήλεια να χαλάσει τη συμφωνία τους, αναφέρει η βρετανική Vogue

Το σενάριο "πηδά" στη δεκαετία του 90 όπου ο Πάτρικ ξαναμπαίνει στη ζωή του Τομ και της Μάριον με απρόβλεπτες και δραματικές συνέπειες.

Ο Harry Styles, αυτή την εποχή βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας Don’t Worry Darling, της Olivia Wilde, αλλά θα επιστρέψει στα στούντιο σύντομα καθώς τα γυρίσματα του "My Policeman" ξεκινούν τον Απρίλιο.

Η Amazon αναμένεται να αποκαλύψει σύντομα τον ηθοποιό που θα παίξει τον Πάτρικ, ο οποίος θα συμπληρώσει την τριάδα των μεγάλων σταρ, που θα εμφανιστούν ως εραστές 

To ερώτημα είναι : Ποιος ηθοποιός στον κόσμο θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του 27χρονου "σούπερ σταρ " Styles, στο δεύτερο μέρος της ταινίας, όταν θα βρίσκεται στην ηλικία του μεσήλικα (Δεκαετία του 90)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ