Στα backstage της νέας ταινίας της Salma Hayek: Η ηθοποιός χορεύει με μαύρο ρετρό φόρεμα, κοτσίδες και μποτάκια (φωτό & βίντεο)

Έκανε πρεμιέρα στις 5 Φλεβάρη

Στα παρασκήνια της νέας της ταινίας Bliss μας μετέφερε η Salma Hayek που ανέβασε μια φωτογραφία, αλλά και ένα βίντεο στα social media.

Ειδικότερα η Μεξικανή ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τον Owen Wilson στο Bliss που έκανε πρεμιέρα στο Amazon Prime στις 5 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το imdb πρόκειται για ένα έργο επιστημονικής φαντασίας στο οποίο ο Greg (Wilson) που μόλις έχει πάρει διαζύγιο και έχει απολυθεί γνωρίζει και ερωτεύεται την Isabel (Hayek) μια γυναίκα που ζει στο δρόμο και είναι πεπεισμένη ότι ο κόσμος που ζουν είναι μια προσομοίωση.

Η Salma Hayek μας έδωσε την ευκαιρία να ρίξουμε μια «κλεφτή» ματιά πίσω από τις κάμερες με την ίδια να αναρτά ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να χορεύει ντυμένη ως Isabel. Παράλληλα ανέβασε και μια φωτογραφία.

Όπως θα δείτε φορά ένα ρετρό μαύρο πλεκτό φόρεμα, που μα θύμισε τα 90ς ενώ έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε δύο πλεξούδες.

Στα πόδια της φορά χοντροκομμένα μποτάκια που ταιριάζουν με το στυλ του χαρακτήρα που υποδύεται. Η εικόνα δεν θυμίζει και πολύ την πανέμορφη ηθοποιό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ