Η Ζιζέλ το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο σε στιγμές οικογενειακής ευτυχίας: Ο έρωτας για τον παίκτη του ράγκμπι & τα παιδιά τους (φωτό & βίντεο)

Η μικρή Βίβιαν έκλεψε την παράσταση

Η Ζιζέλ θεωρείται μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από την πασαρέλα ενώ για χρόνια ήταν και το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο.

Η 40χρονη Βραζιλιάνα καλλονή έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου Τομ Μπρέιντι, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2009 και έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Την Βίβιαν (8 ετών) και τον Μπέντζαμιν (11 ετών).

Να πούμε ότι ο παίκτης του ράγκμπι έχει ακόμα ένα παιδί από προηγούμενη του σχέση τον Τζον (13 ετών).

Τα τρια παιδιά και η Ζιζέλ βρέθηκαν λοιπόν στο γήπεδο του Super Bowl και πανηγύρισαν μαζί με τον 43χρονο που κατέκτησε το 7ο δαχτυλίδι πρωταθλητή στο NFL.

Το διάσημο μοντέλο ανέβασε μάλιστα και μερικές εικόνες στο Instagram στις οποίες είναι όλοι μαζί.

Η πρώτη είναι μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον Τομ, την Ζιζέλ και τα τρία τους παιδιά να ποζάρουν όλοι μαζί μετά το τέλος του αγώνα. 

Photo: Instagram/gisele

Σε άλλη βλέπουμε τον μπαμπά της οικογένειας να δίνει μια μεγάλη αγκαλιά στην γυναίκα του, αλλά και μια που έχει σηκώσει στα χέρια του την κόρη του.

Photo: Instagram/gisele

Η αλήθεια είναι ότι η μικρή Βίβιαν έκλεψε την παράσταση στο Super Bowl αφού δεν άφησε το πλευρό του μπαμπά της. Οι εικόνες κάνουν τώρα τον γύρο του κόσμου!

Ο διάσημος παίκτης έσπευσε μετά την νίκη να αγκαλιάσει την οικογένειά του. Ήταν ακόμα μέσα στο γήπεδο όταν τους είδε να έρχονται προς το μέρος του και έτρεξε να τους χαιρετήσει.


Μάλιστα στην σύζυγό του έδωσε και ένα θερμό φιλί στο στόμα. Η Ζιζέλ από μερίας της έγραψε στο ποστ που έκανε στο Instagram πόσο περήφανη είναι για τον άντρα της ζωής της ενώ του έδωσε και τα συγχαρητήριά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ