250 ώρες πήρε να κεντήσουν το σακάκι του The Weekend στο Super Bowl: Το outfit του τραγουδιστή & οι χορευτές με τους επιδέσμους (φωτό & βίντεο)

Ποια η ερμηνεία πίσω από την εμφάνιση;

Ο The Weekend ήταν ο καλλιτέχνης που τραγούδησε φέτος στο halftime show του Super Bowl με τον ίδιο να εμφανίζεται στην σκηνή φορώντας ένα κατακόκκινο αστραφτερό σακάκι.

Ήταν μια custom δημιουργία που έφτιαξε για τον τραγουδιστή ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Givenchy Matthew M. Williams.

Ο Williams σε δήλωση που έκανε είπε μεταξύ άλλων ότι ήταν τιμή του να ντύσει τον τραγουδιστή και πως «έδωσε στο ρούχο ζωή με την προσωπικότητά του, την ενέργειά του και την αισθητική του».

Σύμφωνα με το The People επιστρατεύτηκαν 4 ράφτες ενώ πήρε τους πήρε πάνω από 250 ώρες για να το κεντήσουν στο χέρι το συγκεκριμένο σακάκι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

Ο The Weekend το συνδύασε με μαύρο πουκάμισο, δερμάτινη γραβάτα, γάντια και λευκά αθλητικά παπούτσια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

Με κόκκινα σακάκια εμφανίστηκαν όμως και οι χορευτές του οι οποίοι είχαν επιδέσμους στα πρόσωπά τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

Ο καλλιτέχνης είχε εξηγήσει μιλώντας στο Vanity fair ότι «οι επίδεσμοι στο κεφάλι αντικατοπτρίζουν την παράλογη κολοτούρα του Hollywood, των celebrities και των ανθρώπων που χειραγωγούν τον εαυτό τους και παρουσιάζουν μια επιφανειακή εικόνα για να προβληθούν».

Η εμφάνιση του συνδέεται επίσης με τον χαρακτήρα που έχει δημιουργήσει τον «The Character» ενός ανθρώπου που όπως είχε πει σύμφωνα, με τον Insider, χάνει το μυαλό του στο Λας Βέγκας.

Πρώτη φορά ντύθηκε ως «The Character» στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι "Heartless" στο οποίο εμφανίστηκε επίσης με κόκκινο σακάκι και γάντια, ενώ ανάλογο look είχε και στο "Blinding Lights.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ