Vintage pics: Η Diana Ross μαζί με τον πρώτο της σύζυγο - Ήταν 2 μηνών έγκυος από άλλον άντρα όταν παντρεύτηκαν - μεγάλωσε το παιδί σαν δικό του

Τον γνώρισε με έναν αρκετά παράδοξο τρόπο

Η Diana Ross έχει παντρευτεί δύο φορές στην ζωή της και έχει αποκτήσει συνολικά πέντε παιδιά.

Τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός και μουσική παραγωγός ξεκίνησε την καριέρα της το 1959 από το συγκρότημα The Supremes, μαζί με το οποίο εισήχθη το 1988 στο Rock and Roll Hall of Fame.

Το 1970 ξεκίνησε σόλο καριέρα και από το 1972 άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική. To 1973 κέρδισε Χρυσή Σφαίρα καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης ηθοποιού.

Την ίδια χρονιά, πρωταγωνίστησε στην ταινία Lady Sings the Blues υποδυόμενη την Μπίλι Χόλιντεϊ και προτάθηκε για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Α' Γυναικείου Ρόλου.

Στο Vintag.es βρήκαμε τώρα μερικές vintage φωτογραφίες της τραγουδίστριας και ηθοποιού που έμελλε να αφήσει εποχή με το ταλέντο και το στυλ της.

Σε αυτές την βλέπουμε να είναι μαζί με τον πρώτο της άντρα Robert Ellis Silberstein, τον οποίο σύμφωνα με το People γνώρισε με ένα αρκετά παράδοξο τρόπο.

Η Diana Ross έψαχνε να βρει ένα δώρο για τον τότε αγαπημένο της Berry Gordy που ήταν CEO της Motown.

Στο μαγαζί λοιπόν πρόσεξε τον επιχειρηματία και μουσικό παραγωγό και τον ρώτησε την συμβουλή του για το δώρο που ήθελε να κάνει στον φίλο της.

Η σχέση του Berry Gordy και της Diana Ross κράτησε κάποια χρόνια και η Αμερικανίδα καλλιτέχνης έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Rhonda Suzanne Silberstein (1971).

Ωστόσο η σχέση δεν κράτησε και η Ross παντρεύτηκε τον  Robert Ellis Silberstein όταν ήταν δύο μηνών έγκυος. Ο γάμος τους κράτησε μέχρι και το 1977 με τον μουσικό παραγωγό να μεγαλώνει την Rhonda σαν δικό του παιδί.

Το ζευγάρι απέκτησε μαζί δύο ακόμα κόρες την Tracee Joy και την Chudney Lane Silberstein, γεννημένες το 1972 και το 1975 αντίστοιχα.

Από το 1985 μέχι και το 2000 η Diana Ross ήταν παντεμένη με τον δεύτερό της σύζυγο τον Νορβηγό επιχειρηματία Arne Naess, Jr. με τον οποίο έκανε δύο γιους. Τον Ross Naess και τον Evan Ross.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ