Με εντυπωσιακό κολιέ & μαύρο ζιβάγκο η Πριγκίπισσα Βικτώρια άνοιξε την εβδομάδα μόδας στη Σουηδία - Είμαι περήφανη για τους Σουηδούς σχεδιαστές (φώτο -βίντεο)

Δήλωσε ότι ελπίζει σε μία βιομηχανία μόδας που σέβεται το περιβάλλον και δίνει θέση σε όλους

Κομψή και λαμπερή το είπε δυνατά και καθαρά μπροστά στην κάμερα: "Είμαι περήφανη που φοράω ρούχα Σουηδών σχεδιαστών" . Η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας δήλωσε ότι παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την ανάπτυξη της βιομηχανίας μόδας και των μεγάλων εμπορικών σημάτων στη χώρα της.

Η κόρη και κληρονόμος του βασιλιά Κάρολου Γουσταύου ΙΣΤ΄, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου δημοσίευσε ένα βίντεο με την ομιλία της στα αγγλικά. Με αυτό η 43χρονη πριγκίπισσα έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για την Εβδομάδα Μόδας της Σουηηδίας που θα διαρκέσει τρεις μέρες.

Η Βικτώρια φορούσε ένα εντυπωσιακό κολιέ H&M Conscious Exclusive και  μαύρο ζιβάγκο που αναδεικνύει το κόσμημα της. 

Η μητέρα της πριγκίπισσας Εστέλ και του πρίγκιπα Όσκαρ επέλεξε το εντυπωσιακό κολιέ με τη χοντρή ασημένια αλυσίδα και τα κρύσταλα από την H&M Conscious Exclusive, γιατί πρόκειται για οικολογική συλλογή της γνωστής φίρμας ρούχων και μπιζού.

Η πριγκίπισσα Βικτώρια δήλωσε ότι η στρατηγική της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και η δυνατότητα οικολογικής απάντησης σε κατασκευαστικές ερωτήσεις είναι πλέον απαράβατο στάνταρ στη σουηδική βιομηχανία μόδας.

"Και σύντομα, ελπίζω,ότι  πραγματικά μια επιχείρηση χωρίς αποκλεισμούς θα είναι επίσης κανόνας.

Μια βιομηχανία μόδας στην οποία μπορούμε να δούμε άτομα  από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, στις πασαρέλες, στο δημιουργικό  - αλλά και στις ομάδες διαχείρισης.

Μια βιομηχανία μόδας όπου υπάρχει χώρος για όλα τα μεγέθη. Μια βιομηχανία μόδας που καταργεί τα όρια", δήλωσε σύμφωνα με την Paris Match

διαφορετικότητα δεν είναι ένα fashon trend. Είναι αυτό που είμαστε", έτσι ξεκίνησε την ομιλία της η πριγκίπισσα Βικτώρια και αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της.

Σημειώνοντας ότι πολλοί εργάζονται σκληρά για να τα επιτύχουν όλα αυτά, είπε:

«Η ένταξη και η ποικιλομορφία ωθούν την καινοτομία. Και σε όλη την ιστορία μας, η καινοτομία ήταν πάντα αυτό που έδωσε στις σουηδικές εταιρείες ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού τους.

Ελπίζω ότι η σουηδική βιομηχανία μόδας μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και πρότυπο για άλλους - και σε αυτόν τον τομέα ».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ