Paris Jackson: Η κόρη του βασιλιά της ποπ εξομολογείται: Υπήρξα θύμα κακοποίησης όταν ήμουν σε κολέγιο - Ευχαριστώ την Paris Hilton που μίλησε (φώτο)

Σε μια συζήτηση με την Kathy Hilton η Paris Jackson μίλησε για τις κοινές εμπειρίες που είχε με την κόρη της. 

Η Paris  Jackson δηλώνει ευτυχής που υπήρξε η Paris Hilton στη ζωή της. O λόγος είναι ότι η δημοσίευση της ταινίας ντοκιμαντέρ "This is Paris" και τα όσα αποκάλυψε η 40χρονη σταρ για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε όταν ήταν σε κολέγιο, έδωσαν το θάρρος στην κόρη του Michael Jackson να μιλήσει για ανάλογη εμπειρία που είχε.

Σε μια συζήτηση της με την μητέρα της πλούσιας κληρονόμου, Kathy Hilton, για το C Magazine, η κόρη του βασιλιά της ποπ, μίλησε για τη σχέση της με τους φίλους της οικογένειας της και αποκάλυψε γιατί θαυμάζει τόσο πολύ την Paris Hilton.

"Την λατρεύω. Θαυμάζω τη δύναμη της. Είναι έξυπνη αστεία. Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος που βρέθηκε στην ίδια θέση με σένα", δήλωσε η 22χρονη Paris Jackson , στο περιοδικό.

"Είναι τόσο καλή σε αυτό που κάνει και δεν είναι τυχαίο που είναι κορυφαία στον κλάδο της. Είναι πολύ καλό να ξέρω ότι μπορώ να την πάρω τηλέφωνο και να της μιλήσω για την εποχή που βρέθηκα στο "ίδιο σταυροδρόμι" . Είχαμε πολλές κοινές εμπειρίες", είπε.

 @DANIELLELEVITT/C MAGAZINE

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον αποκάλυψε ότι λέγοντας "κοινές εμπειρίες" εννοεί ότι υπήρξε και εκείνη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν σε σχολείο διάπλασης ανηλίκων στη Γιούτα. 

Υπενθυμίζουμε ότι η Paris Hilton, στο ντοκιμαντέρ "This is Paris" μιλάει για την εμπειρία σεξουαλικής κακοποίησης σε σχολείο και νωρίτερα αυτό το μήνα κατέθεσε την εμπειρία της στο δικαστήριο.

"Πέρασα τα ίδια με εκείνη σε τέτοιους χώρους "εκπαίδευσης" εφήβων. Έχει περάσει τόσα πολλά κι όμως κατάφερε να περάσει στο άλλο άκρο και να επιτύχει όσα ήθελε. Είναι ένα διαμάντι", είπε η Paris Jackson, αναφερόμενη στην συνονόματη της πλούσια κληρονόμο. 

CREDIT: @DANIELLELEVITT/C MAGAZINE

Η Hilton με έμαθε τη σημασία του να γίνεσαι παράδειγμα για άλλες γυναίκες: Μια γυναίκα ισχυρή και πετυχημένη που μπορεί να σηκώσει ψηλά κι άλλες. 

Στο μεταξύ η Kathy Hilton πρόσθεσε ότι αυτό που λατρεύει στην Paris είναι ότι "δεν μιλάει για να μιλήσει" αλλά "περπατάει για να διανύσει όλο το δρόμο".

Πολλοί νέοι πιστεύουν ότι είναι "cool" απλά να μιλάς για κάτι μία στιγμή.  Η Paris πραγματικά νοιάζεται, συμπλήρωσε η 61χρονη μητέρα της διάσημης σταρ.

Η Paris Jackson τόνισε επίσης ότι θεωρεί καλό που ζει στην εποχή του φεμινισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Παρόλο που κάποιες φορές νιώθει ότι θα ήθελε να ζει στη δεκαετία του 60 - Οι φίλοι μου με αποκαλούν χίπι", είναι ευτυχής που ζει στη σημερινή εποχή.

 @DANIELLELEVITT/C MAGAZINE

"Είμαι χαρούμενη που ζω στη σημερινή εποχή, του φεμινισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Νιώθω ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας τεράστιας αφύπνισης", είπε

"Επίσης ζω την ίδια εποχή με τους μουσικούς μου ήρωες και πρέπει να δουλέψω μαζί τους στο νέο μου άλμπουμ" , συμπλήρωσε.

"Δεν βλέπω κανένα λόγο να χρησιμοποιώ τα Social Media, αν πρόκειται να μιλάω για μένα, εμένα, και πάλι εμένα συνέχεια. Θέλω φεύγοντας , να αφήσω πίσω μου έναν καλύτερο κόσμο, από αυτόν που βρήκα όταν ήρθα, γι' αυτό χρησιμοποιώ τα Social μόνο για να συμμετέχω σε κινήσεις για την προστασία των ζώων , τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα των γυναικών. Θέλω να παίξω το ρόλο μου σε έναν καλύτερο κόσμο", δήλωσε η κόρη του Michael Jackson.

H Kathy Hilton μίλησε για την μακρόχρονη σχέση που είχαν οι οικογένειες Hilton και Jackson και μάλιστα είπε ότι ο Michael πολλές φορές αστειεύοταν με το όνομα "Paris" που είχε η κόρη του και η δική της, αναφέρει το περιοδικό People.

Paris με βοήθησε πολύ όταν ήμουν πεσμένη. Είναι καλή στο να βοηθάει τους ανθρώπους Έχει μεγάλη καρδιά", κατέληξε η Kathy Hilton. 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ