Zendaya: Αυτό το χαρακτηριστικό με συναρπάζει σε έναν άνδρα - Ποιο είναι το "χάρισμα" που την κάνει ευτυχισμένη; (φώτο)

Η Zendaya, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις όπως το που θα ήθελε να ζει ,το ποιο θεωρεί  το μεγαλύτερο επίτευγμά της στη ζωή μέχρι στιγμής, ή στην ερώτηση "Ποια είναι η μεγαλύτερη λύπη της"

Ως το πρόσωπο στο εξώφυλλο του ετήσιου επετειακού τεύχους του περιοδικού Vanity Fair, "Hollywood Issue", η Zendaya απάντησε στην ερώτηση "Πώς θέλει έναν άνδρα".

Η 24χρονη νικήτρια των Emmy απάντησε σε 35 ερωτήσεις στα πλαίσια της σειράς βίντεο που δημοσιεύει το περιοδικό με τίτλο Proust Questionnaire. (Το ερωτηματολόγιο του Προυστ)

Η ερώτηση 12 ήταν: "Ποια είναι τα χαρίσματα που εκτιμάς σε έναν άνδρα";

Αρχικά η Zendaya προσπάθησε να επαναδιατυπώσει την ερώτηση για να της δώσει πιο γενικό χαρακτήρα και είπε: "Μήπως να πω ποια είναι τα χαρακτηριστικά που μου αρέσουν σε έναν άνθρωπο γενικότερα;¨"

Στη συνέχεια όμως έδωσε πιο ακριβή απάντηση στην "προσωπική" ερώτηση.

"Είναι τόσο πολύπλοκη η ερώτηση. Ποια είναι τα χαρίσματα που εκτιμώ σε κάποιον . Θα έλεγα η καλοσύνη. Ακούγεται απλοϊκό και δεν ξέρω πώς να το περιγράψω καλύτερα. Κάποιοι άνθρωποι είναι απλά καλοί άνθρωποι και όταν τους συναντάς μπορείς να το νιώσεις. Είναι αυτή η "σπίθα" , η θετική ενέργεια που εκπέμπουν που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και χαρούμενος όταν είσαι μαζί τους.

Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό, αλλά μερικοί άνθρωποι διαθέτουν αυτό το ξεχωριστό χάρισμα".

Στη συνέχεια η Zendaya, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις όπως το που θα ήθελε να ζει , (στη φύση), το ποιο θεωρεί  το μεγαλύτερο επίτευγμά της στη ζωή μέχρι στιγμής, (Το θετικό αντίκτυπο που έχει σε κάποιους η δουλειά της), ή στην ερώτηση "Ποια είναι η μεγαλύτερη λύπη της", (Δεν έχει λύπη).

Στις ερωτήσεις "Ποια α είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής σας;" ή "Τι είναι αυτό που σας κάνει πιο ευτυχισμένη", η απάντηση ήταν η ίδια: "Η δουλειά μου", αναφέρει το περιοδικό People.

"Είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ να κάνω αυτό που μου αρέσει. Αλλά δεν το αισθάνομαι καν σαν δουλειά," είπε.

Το 27ο ετήσιο "Hollywood Issue" του  Vanity Fair, περιλαμβάνει επίσης τους Michael B. Jordan, Charlize Theron, Spike Lee, Maya Rudolph, Dan Levy

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ