Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει και θα εμφανιστεί στη δίκη του Βόσκαρη - Η κατάθεσή της θα παίξει σημαντικό ρόλο

Μεγάλες ανατροπές... 

Η δίκη του Βόσκαρη αρχίζει στις Άγριες Μέλισσες και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη δικαστική αίθουσα και στον αγώνα της Ελένης για να τον κλείσει τη φυλακή. Οι μαρτυρίες που ακούγονται είναι πολλές και το κλίμα πότε έχει θετικό πρόσημο για την Ελένη και πότε αρνητικό.

Ο Βόσκαρης χρησιμοποιεί δόλια κόλπα στις Άγριες Μέλισσες για να κερδίσεις τις εντυπώσεις, ενώ ο δικηγόρος του πιέζει συνεχώς τη Σοφούλα στην κατάθεσή της να πει πολλά ψέματα προκειμένου να φανεί εκείνος το θύμα της υπόθεσης.

Οι μέρες περνούν στις Άγριες Μέλισσες και η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας, η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της. Οι δυο τους, ο καθένας με τη δική του σειρά, ανεβαίνουν στο εδώλιο και καταθέτουν όσα γνωρίζουν. Ο Λάμπρος κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Ελένη, ενώ η Σοφούλα μοιάζει τρομαγμένη.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK, η Χατζίδου συλλαμβάνεται και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του. Πράγματι, καλούν τη γυναίκα για να καταθέσει και απ’ όσα πρόκειται να πει κρίνονται πολλά. Θα υπερισχύσει ακόμη μία φορά το μίσος της για την Ελένη ή θα φέρει τον Βόσκαρη προ εκπλήξεως.

Η Ελένη και ο Λάμπρος φαίνονται απογοητευμένοι για την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης αναπτερώνει τις ελπίδες τους, καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στις Άγριες Μέλισσες…

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο; 

 

Το Πρωινό δείχνει αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί σήμερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ