Η Ευγενία Μανωλίδου και μια μεγάλη ομάδα καλλιτεχνών, θα γεμίσουν το Θέατρο Παλλάς με τραγούδια και... ΕΛΠΙΔΑ!

Πασίγνωστες μελωδίες από ξένα Musicals, θα «πλημμυρίσουν» το Θέατρο Παλλάς και μάλιστα για καλό σκοπό.

Πασίγνωστες μελωδίες από ξένα Musicals, θα «πλημμυρίσουν» το Θέατρο Παλλάς και μάλιστα για καλό σκοπό.



Πρόκειται για την επιτυχημένη παράσταση της Ευγενίας Μανωλίδου «Musical, Αγάπη μου!» που θα δοθεί στο Θέατρο Παλλάς την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στις 21:00.

Άλλη μία μεγάλη ομάδα καλλιτεχνών, αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθησία, προσφέροντας τα έσοδα από μία παράστασή της στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Η μαέστρος μαζί με τους Παναγιώτη Πετράκη, Αντιγόνη Ψυχράμη, Γιάννη Φίλια και Ευδοκία Μωϋσίδου, έρχονται με ανανεωμένο πρόγραμμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση, για να μας κρατήσουν συντροφιά ένα ολόκληρο δίωρο μαζί με τις πιο αγαπημένες μελωδίες από γνωστά Musicals και από τον ελληνικό κινηματογράφο. clickatlife.gr

Η 25μελής ορχήστρα «Symphomaniacs», πλαισιώνει τους ερμηνευτές υπό τη διεύθυνση της Ευγενίας Μανωλίδου και  θα μας ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο της θεατρικής και κινηματογραφικής μουσικής!

Πασίγνωστες μελωδίες από ξένα Musicals όπως “West Side Story”, “Dirty Dancing”, “Fame”, “Mamma Mia” αλλά και από ελληνικές ταινίες όπως “Κορίτσια για φίλημα”, “Γοργόνες και Μάγκες”, “Ζαΐρα”, “Φτωχαδάκια και Λεφτάδες” θα μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο μουσικό δίωρο όπου μουσική, θέατρο και χορός γίνονται ένα!

Η βραδιά θα είναι εμπλουτισμένη και με πολλά γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα δώσουν τον γιορτινό τόνο και θα προσθέσουν περισσότερη μαγεία στη μουσική βραδιά.

Πληροφορίες: Εισιτήρια πωλούνται στα ταμεία του Θεάτρου Παλλάς και στο www.ellthea.gr. Τιμές εισιτηρίων: 60€ (Διακεκριμένη Ζώνη), 45€, 30€, 20€, 15€ & 10€ (φοιτητικά).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ