Εβελίνα Παπούλια: Αν έκανε κάποιος οτιδήποτε στην κόρη μου θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα, θα έσκαβε προς τα κάτω για να βγει (βίντεο)

«Εγώ πάγωσα και έχω κάθε δικαίωμα να παγώσω»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» ήταν η Εβελίνα Παπούλια που μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Η ηθοποιός εξέφρασε τα συναισθήματά γύρω από τις εξελίξεις, σημειώνοντας πως αν γνώριζε όλα αυτά, δεν θα δούλευε με κανέναν από αυτούς και πως όλο αυτό το ξεκαθάρισμα που γίνεται στο χώρο είναι θετικό. 

Ακόμα, μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και τη δουλειά της ως ραδιοφωνική παραγωγός.

«Δεν μπορείς να πάρεις θέση σε κάτι που δεν έχεις ακούσει καν. Σκάει μια βόμβα και οι αντιδράσεις των ανθρώπων είναι: ή παγώνουν, ή το βάζουν στα πόδια ή είναι αλλοπρόσαλλες. Εγώ πάγωσα και έχω κάθε δικαίωμα να παγώσω.

Αν γνώριζα όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα δούλευα ποτέ με κανέναν από αυτούς, θα είχα φρικάρει και δεν θα ήμουν καν μέσα στη δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά είπε χαρακτηριστικά.

 

«Δεν μπορείς να ξέρεις. Μια φήμη… Δεν είμαι και πολύ του κουτσομπολιού και δεν μου αρέσει να παίρνω θέση. Είναι περίεργο να μιλάς για τον άλλον, λες και είμαι ο Θεός και τα ξέρω όλα. Εννοείται πως είμαι υπέρ των θυμάτων. Δηλαδή πρέπει να είσαι ανόητος, βλαξ για να μην είσαι με το θύμα, Τι θα είσαι με τον θύτη; Αν δεν ξέρει κάτι θα πάρεις θέση;

Δικηγόροι και δεν μπορούν να πάρουν θέση… Θα βγάλω εγώ πόρισμα ως τι; Θα βγω να κατακρίνω έναν άνθρωπο ή να πάρω στον λαιμό μου έναν άλλον;. Αν έκανε κάποιος οτιδήποτε στην κόρη μου, θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα και θα έσκαβε προς τα κάτω για να βγει» πρόσθεσε.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ