Μπαμπάς ξανά στα 73 του ο διάσημος παρουσιαστής ειδήσεων Jon Snow: Νεότερη κατά 27 χρόνια η μαύρη σύζυγος - Ο γάμος πριν 11 χρόνια (βίντεο)

Με ανάδοχη μητέρα

Ξανά πατέρας και μάλιστα στα 73 του χρόνια έγινε ο Jon Snow που υποδέχτηκε μαζί με την γυναίκα του Precious Lunga το νέο μέλος της οικογένειας.

Ο παρουσιαστής ειδήσεων του C4 επιβεβαίωσε στο PA ότι ο γιος τους ήρθε στον κόσμο μέσω ανάδοχης μητέρας με τον ίδιο να δηλώνει ότι νιώθουν «διπλά ευλογημένοι».

Σύμφωνα με την metro.co.uk σε δήλωση του ο Snow είπε ότι:

«Η επιθυμία μας είναι να σφραγίσουμε τα 11 χρόνια γάμου μας με ένα μωρό, η γυναίκα μου αντιμετώπισε ιατρικές δυσκολίες και αποβολές. Έτσι θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στην ανάδοχη μητέρα που κυοφόρησε το έμβρυό μας. Σε αυτούς τους καιρούς νιώθουμε διπλά ευλογημένοι που μπορούμε να γιορτάσουμε την καλή μας τύχη».

Να σημειωθεί ότι η 46χρονη ακαδημαϊκός Precious Lunga και ο 73χρονος Snow παντρεύτηκαν το 2010, ενώ ο παρουσιαστής έχει δύο κόρες από την προηγούμενή του σχέση με την δικηγόρο Madeleine Colvin, με την οποία έμεινε μαζί για 35 χρόνια.

Παντρεύτηκε για πρώτη φορά στα 62 του με την Lunga η οποία είναι 27 χρόνια νεότερη από εκείνον.

Ο γάμος τους έγινε στην Καραϊβική με τον ίδιο να δηλώνει λίγο αργότερα ότι «ναι παντρεύτηκα αλλά δεν με ενδιαφέρει να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή». 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ