8χρονος ήρωας: Έσωσε την μικρή του αδερφή από πνιγμό - «Πάλι καλά που μου έμαθε να φωνάζω δυνατά» (βίντεο)

Ήταν τόσο ήρεμος και ψύχραιμος

Ήρωα αποκαλούν πλέον τον 8χρονο Tino Conboy από την Καλιφόρνια που έσωσε την μικρή του αδερφή, από πνιγμό.

Χάρη στην άμεση αντίδραση του Tino η Cami είχε ακόμα μια ευκαιρία στην ζωή, ανέφερε το CBS ενώ η μητέρα των δύο παιδιών δήλωσε για τον γιο της ότι «είμαι πολύ εντυπωσιασμένη. Ήταν τόσο ήρεμος και ψύχραιμος».

Σύμφωνα με το People ο Tino είπε ότι έπαιζε με την μικρή του αδερφή στο σπίτι τους στο Placerville όταν ξαφνικά παρατήρησε ότι είχε πολύ ησυχία.

«Κοίταξα στην πισίνα και είδα την Cami μέσα. Φώναξα “μαμά” (...) Δεν μπορούσε να κουνήσει τους μύες της. Δεν μπορουσε να κουνήσει τίποτα, ούτε καν τα μάτια της» είπε ακόμα ο 8χρονος.

Μόλις άκουσε την φωνή του μικρού η μητέρα, που δουλεύει ως νοσοκόμα, έτρεξε στην αυλή και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο κορίτσι

«Όταν είδα τα πρώτα σημάδια ζωής ο Tino κάλεσε ασθενοφόρο, τους έδωσε την διεύθυνσή μας και τους είπε να έρθουν γρήγορα».

«Μου φάνηκε μια αιωνιότητα, σαν να κράτησε ο χρόνος για πάντα αλλά είμαι σίγουρη ότι ήταν μόλις λίγα λεπτά» πρόσθεσε η μητερα.

Πάντως ο 8χρονος Tino έδωσε τα εύσημα στην αδελφούλα του καθώς όπως είπε του έμαθε να φωνάζει δυνατά την μαμά.

«Βασικά η Cami έδωσε την δύναμη σε εμένα και έτσι είχα την δύναμη να φωνάξω. Και μετά ήρθε η μαμά και έβγαλε την Cami έξω».

Πλέον η οικογένεια έχει τοποθετήσει έναν προστατευτικό φράχτη γύρω από την πισίνα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ