Η Rita Hayworth σε απίθανες έγχρωμες φωτογραφίες και βίντεο του 1940 - Το απόλυτο είδωλο!

Μια από τις ομορφότερες γυναίκες που πέρασαν ποτέ από το χώρο της έβδομης τέχνης

Η Rita Hayworth (17 Οκτωβρίου 1918 - 14 Μαΐου 1987) το απόλυτο είδωλο, σε απίθανες έγχρωμες φωτογραφίες και βίντεο από την δεκαετία του 1940.

H Αμερικανίδα ηθοποιός και χορεύτρια  θεωρείται μια από τις ομορφότερες γυναίκες που πέρασαν ποτέ από το χώρο της έβδομης τέχνης.

Μάλιστα αποτέλεσε ένα από τα εμπορικότερα ονόματα του κινηματογράφου κατά τη δεκαετία του '40. Η απήχηση που είχε στο κοινό είχε ως αποτέλεσμα να κοσμήσει το εξώφυλλο του περιοδικού Life πέντε φορές ενώ βρισκόταν στο απόγειο της δόξας.

Έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στις αρχές της δεκαετίας του '30 με το όνομα Ρίτα Κανσίνο, το οποίο αποφάσισε να αλλάξει σε Rita Hayworth, για να προσελκύσει μεγαλύτερη ποικιλία ρόλων.

Και μαζί με το όνομά της  άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της! Από καστανά τα έβαψε κόκκινα και προκάλεσε αμόκ στον ανδρικό πληθυσμό!

Γύρισε 61 ταινίες σε χρονικό διάστημα 37 χρόνων αλλά εκείνη με την οποία το όνομα της είναι συνδεδεμένο σε μεγαλύτερο βαθμό είναι η Τζίλντα (Gilda, 1946).

Μιλώντας πρόσφατα στην βρετανική Vogue η Sophia Loren θα πει ότι θαύμαζε την Rita Hayworth. «Την ομορφιά της, το σεξαπίλ της… και αυτά τα πόδια της» ήταβν τα λόγια που χρησιμοποίησε η θρυλική Ιταλίδα ηθοποιός για την συνάδελφό της.

Το στυλ της μοναδικό με τις vintage φωτογραφίες και τα βίντεο από την δεκαετία του 40 να αποτελούν απόδειξη της θηλυκότητας και του ταπεραμέντου της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ