Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ίνας Ταράντου για τον Ανδρέα Γιακουμάκη πατέρα του αδικοχαμένου Βαγγέλη: Όταν τον συνάντησα έπαψα να είμαι δημοσιογράφος

«Είναι από τις στιγμές που κάποια πράγματα ξεπερνούν τον αρχικό σκοπό τους»

Συγκλονίζει η ανάρτηση που έκανε για τον Ανδρέα Γιακουμάκη η Ίνα Ταράντου.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, του φοιτητή Γαλακτοκομικής από την Κρήτη έδωσε συνέντευξη στη δημοσιογράφο.

Μάλιστα σε δεύτερη της ανάρτηση ανέβασε και ένα απόσπασμα από τα όσα είπαν. Να σημειωθεί ότι η εκπομπή της ΕΡΤ1 "Ζωή αλλιώς" προβλήθηκε το Σάββατο (27/3).

 

 

Η ανάρτηση της Ίνας Ταράντου

 

Είναι από τις στιγμές που κάποια πράγματα ξεπερνούν τον αρχικό σκοπό τους. Έτσι κι εγώ όταν συνάντησα στο Ρέθυμνο τον...

Δημοσιεύτηκε από Ina Tarantou στις Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021

 

«Είναι από τις στιγμές που κάποια πράγματα ξεπερνούν τον αρχικό σκοπό τους. Έτσι κι εγώ όταν συνάντησα στο Ρέθυμνο τον πατέρα του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμακη, Ανδρέα, σταμάτησα να είμαι δημοσιογράφος. Δεν τον ρώτησα τίποτα για τον γιο του. Τον άφησα να με πάει όπου ήθελε. Και με πήγε.

Στην ψηλή κορφή του βουνού οπου κάθεται και προσέχει τα πρόβατα του. Εκεί όπου συλλογαται. Ελεύθερα. Και συλλογαται με όλες τις ανθρώπινες αξίες ψηλά, παρόλο που οι άνθρωποι τον πληγωσαν και του πήραν ο, τι πολυτιμότερο είχε. Συγκλονιστηκα από τη δύναμη του, τη στωικότητα του, την απλή αλλά τόσο καθαρή σκέψη του. Αλλά και ένιωσα. Όσο μου μιλούσε, ένιωθα. Τον βαθύ, βουβό πόνο του. Κρήτη, σε μια @zoi.allios. Σάββατο 27 /3 στις 17.00».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ