Τζον Κένεντι jr & η κατάρα της οικογένειας: Ερωτεύτηκε παράφορα την Caroline και την πήρε μαζί του στον θάνατο - στο μοιραίο Piper επέβαινε και η αδελφή της (φωτό & βίντεο)

Οι αποκαλύψεις που ακολουθούν, επιβεβαιώνουν τη ρήση “ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός”

Ήταν Παρασκευή, 16 Ιουλίου 1999 όταν ο μοναχογιός του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, ο «πρίγκιπας» της Αμερικής, έχασε τη ζωή του στα 39 του χρόνια, σε αεροπορικό δυστύχημα με το Piper Sarratoga, ανοιχτά από το Martha’s Vineyard. Μαζί τoυ η σύζυγός του Κάρολιν και η αδελφή της Λόρεν.

Μετά το τραγικό αυτό γεγονός, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν για την “κατάρα” των Κένεντι. Ανάμεσά τους, ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας, Έντουαρντ Κλάιν. Στο βιβλίο του : “Η κατάρα των Κένεντι: Γιατί η τραγωδία καταδιώκει την Πρώτη Οικογένεια της Αμερικής, για 150 χρόνια” (“The Kennedy Curse: Why Tragedy Has Haunted America’s First Family for 150 years”), κάνει μια αποκαλυπτική αναδρομή στην ιστορία της οικογένειας. Όποιος το έχει διαβάσει, αναμφίβολα, βρίσκει ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τα κεφάλαια εκείνα που αναφέρονται στους πρόωρα χαμένους Τζον και Καρολίν Κένεντι.

Οι αποκαλύψεις που ακολουθούν, επιβεβαιώνουν τη ρήση “ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός”, καθώς δίνουν μια εντελώς διαφορετική εκδοχή από αυτή του παραμυθένιου ζευγαριού που απεικονίζουν οι φωτογραφίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAY JAY EPEGA (@dgirljay)

“Θέλω να κάνω παιδιά, αλλά κάθε φορά που θέτω το ζήτημα στην Κάρολιν, εκείνη αρνείται να κάνουμε έρωτα. Είναι αδύνατο να μιλήσεις μαζί της για οτιδήποτε! Είμαστε, πλέον, σαν δύο ξένοι. Έχω φτάσει στα όριά μου μαζί της! Πρέπει να σταματήσει διαφορετικά θα οδηγηθούμε στο διαζύγιο.” Τα λόγια αυτά ειπώθηκαν από τον Τζον Κένεντι τζούνιορ -σε τηλεφωνική επικοινωνία με ένα φίλο του- δύο μέρες πριν το τραγικό δυστύχημα, γράφει ο Έντουαρντ Κλάιν.

Έχουν περάσει χίλιες μέρες από τότε που το ζευγάρι έχει ανταλλάξει γαμήλιους όρκους. Τώρα, όμως, ζουν χωριστά. Εκείνος στο Στάνχοουπ – ένα από τα πιο μοντέρνα ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης, στην Πέμπτη Λεωφόρο, απέναντι από το Metropolitan Museum of Art. Εκείνη στο λοφτ τους στην περιοχή της Τραιμπέκα.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 21 Σεπτεμβρίου του 1996, σε ένα μικρό νησί στις ακτές της Τζόρζια, προκειμένου να αποφύγει τα φωτογραφικά φλας. Θεωρείται ο πιο συζητημένος γάμος εκείνης της χρονιάς, γράφει η Μανταλένα Μαρία Διαμαντή στο aixmi.gr.

Οι ετοιμασίες γίνονται με τη μυστικότητα μιας στρατιωτικής επιχείρησης. Προσκεκλημένοι είναι μόνο λίγοι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας. Όλα μοιάζουν να πηγαίνουν θαυμάσια, μέχρι τη μέρα του γάμου, όταν η Κάρολιν επιχειρεί να φορέσει το αξίας 40.000 δολαρίων κρεπ μεταξωτό νυφικό και ανακαλύπτει πως δεν μπορεί να το περάσει από το κεφάλι της. Όσο και να προσπαθεί είναι αδύνατο, και υπό την πίεση της στιγμής παθαίνει υστερία και αρχίζει να φωνάζει σε όσους παραβρίσκονταν.

Ο Γκόρντον Χέντερσον, γνωστός σχεδιαστής μόδας, την οδηγεί στο μπάνιο, βάζει ένα μαντήλι στο κεφάλι της και καταφέρνει να της φορέσει το νυφικό. Έπειτα κάθεται σε μια καρέκλα προκειμένου να τη βάψουν και να τη χτενίσουν από την αρχή. Καθυστερεί δύο ολόκληρες ώρες να πάει στο γάμο της. Κουμπάρος της είναι ο Άντονι Ράτζιβιλ, ξάδελφος και καλύτερος φίλος του Τζον.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, ο Τζον του εξομολογείται πως δεν έχει υπάρξει ποτέ τόσο ευτυχισμένος στη ζωή του. Ο περιζήτητος εργένης που θα μπορούσε να έχει όποια γυναίκα ήθελε, διάλεξε την Κάρολιν. Όχι κάποια διάσημη ή πλούσια ή από σημαντική οικογένεια. Η σύντροφός του, όμως, διαθέτει άλλα χαρίσματα : εξαιρετική ομορφιά, μοναδική αίσθηση του στυλ και κυρίως ισχυρό μυαλό.

Από την πρώτη στιγμή που ο Τζον την είδε, την ερωτεύτηκε παράφορα. “Δε σταματούσε να την αγγίζει. Της χάιδευε συνέχεια τα μαλλιά” διηγείται ένας φίλος στον ‘Εντουαρντ Κλάιν.

“Mε ελκύουν οι δυναμικές γυναίκες, όπως ήταν η μητέρα μου.” εκμυστηρεύεται ο Τζον. Η Κάρολιν, όμως, δεν ήταν μόνο δυναμική, αλλά και καταπιεστική -σύμφωνα με τους κοινούς τους φίλους. Κάποιοι, μάλιστα, πίστευαν ότι ο Τζον παρέβλεπε τα ελαττώματά της, γιατί τυφλωνόταν από το λαμπερό «στύλ Τζάκι» που είχε. Απέπνεε ένα αέρα μυστηρίου, ακριβώς όπως και η μητέρα του. Αυτό το στοιχείο ξετρέλαινε τα media και εξίταρε τον Τζον. Και…όπως και η Τζάκι, έτσι και η σύζυγός του ήθελε να τον ελέγχει, γεγονός που τον έκανε να νοιώθει ασφαλής και προστατευμένος.

 

Πολλοί σπεύδουν να παρομοιάσουν τη ζωή της σαν μια παραλλαγή της Σταχτοπούτας, όπως ακριβώς και στην περίπτωση της πριγκίπισσας Νταιάνα. Μόνο που στην πραγματικότητα, αποδείχθηκε παραμύθι με πολύ κακό τέλος. Μια ένωση που, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, κατέληξε στην καταστροφή.

 

Μετά την επιστροφή του ζευγαριού από το μήνα του μέλιτος, το φθινόπωρο του 1996, ένα σμήνος από φωτορεπόρτερ είναι κατασκηνωμένο στην είσοδο της πολυκατοικίας του, στον αριθμό 20, της North Moore Street, στην περιοχή Τραιμπέκα, του Μανχάταν.

Ο Τζον, βλέποντας την Κάρολιν φανερά τρομοκρατημένη από τον όχλο, προσπαθεί να την προστατέψει, ζητώντας ευγενικά από τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους να φύγουν και να κρατήσουν τις αποστάσεις – μέχρις ώτου εκείνη να συνηθίσει το νέο της ρόλο, στη διασημότητα. Αποδεικνύονται μάταιες οι εκκλήσεις του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by yaren (@retrochills)

Οι φωτογραφίες της Κάρολιν αρχίζουν να εμφανίζονται παντού και ο κόσμος της μόδας είναι φανερά ενθουσιασμένος μαζί της. “Σύγχρονη ιέρεια του στυλ- διάδοχος της Τζάκι Ω” χρίζεται από το διευθυντή του γυναικείου περιοδικού Woman’s Wear Daily. H Άννα Ουίντορ της Vogue, και η Λιζ Τιλμπέρις τoυ Harper’s Bazaar, της ζητάνε να ποζάρει για τα εξώφυλλα των περιοδικών τους. Η Κάρολιν εργάζεται στο γραφείο δημοσίων σχέσεων του οίκου Κάλβιν Κλάιν, γνωρίζει πολλά για τον κόσμο της μόδας και οι στυλιστικές της επιλογές είναι πάντα εξαιρετικές.

Δεν είναι τυχαίο που ο Ράλφ Λόρεν θέλει να την προσλάβει ως μόνιμη μούσα του. “Κάθε φορά που σχεδιάζεις κάτι, ή δημιουργείς κάτι, να σκέφτεσαι την Καρολίν Μπεσέτ!” συμβουλεύει έναν από τους στενούς βοηθούς του.

Ο Τζον ήταν νάρκισσος , συνηθισμένος με τα φώτα της δημοσιότητας και την προβολή. Σαν να ήταν “ερωτευμένος” με το “φακό” κι εκείνος μαζί του. Δεν ήταν λίγες οι φορές που προκειμένου να τραβήξει την προσοχή των media, υπέκυπτε σε επιδεικτικές συμπεριφορές. Χαρακτηριστική ήταν η γυμνή του εμφάνιση από τη μέση και πάνω, στο Σέντραλ Παρκ.

 

Η Καρολίν, αντιθέτως, δεν μπορεί να αντέξει και να διαχειριστεί την εξονυχιστική αδιακρισία από τη μεριά του Τύπου, που συνοδεύει τη διασημότητά της.

"Κάνει τον εαυτό της να μοιάζει με τον Κουασιμόδο”, παραπονέθηκε κάποτε ο Κάλβιν Κλάιν. Ο λόγος; Όταν φωτογράφοι την πλησιάζουν στο δρόμο, εκείνη στρέφει τα μάτια της στο πάτωμα και φέρνει τους ώμους της προς τα μέσα.

Η Κάρολιν κάνει τα πάντα να αποφύγει τους παπαράτσι. Δεν είναι τυχαία η επιθυμία της να κρατήσει τα σχέδια της για το γάμο μυστικά, καθώς και η επιλογή ενός ανέγγιχτου από πολιτισμό νησιού, για την ανταλλαγή όρκων αγάπης.

Μην μπορώντας να βρει την ηρεμία της από το κυνηγητό των παπαράτσι, ζητά καταφύγιο στο διαμέρισμα του Γκόρντον Χέντερσον, στο Γουέστ Βίλατζ. Το φιλικό της περιβάλλον καταλάβαινει πως δεν αντέχει την πίεση της διασημότητας. Έχει αρχίσει να έχει κλασικά συμπτώματα κατάθλιψης. Προτιμά να είναι κλεισμένη στο διαμέρισμά τους και συχνά κλαίει. “Μεμψιμοιρώντας για την τύχη της, να είναι η σύζυγος του πιο διάσημου άντρα της Αμερικής”, γράφει η διάσημη columnist Λιζ Σμιθ.

Σύμφωνα πάντα, με το συγγραφέα του βιβλίου, Έντουαρντ Κλάιν, η Καρολίν δεν αγαπούσε καθόλου το διαμέρισμα της North Moore Street. Στενός της φίλος λέει χαρακτηριστικά: “Το μισούσε. Δεν της άρεσε η τοποθεσία. Και ο Τζον το είχε διακοσμήσει πολύ άσχημα. Ήταν πολύ ψυχρό, σαν εργένικο διαμέρισμα.”

“Η ζωή του Τζον ήταν περίπλοκη, γεμάτη φιλίες και γνωριμίες, αλλά η Κάρολιν δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει σε αυτό. Δεν ήθελε να βγαίνει έξω. Αδιαφορούσε για τους φίλους του Τζον, δεν εμφανιζόταν όταν τους καλούσε σε δείπνο, αρνιόταν να πάει στα σπίτια τους. Έκοψε έτσι πολλές γέφυρες.” λέει στενός της φίλος στο συγγραφέα.

Οι γονείς της Κάρολιν είχαν χωρίσει. Ίσως έτσι δικαιολογείται η ευαισθησία της σε κάθε δείγμα ανδρικής εγκατάλειψης. Ο Έντουαρντ Κλάιν αναφέρει:

“Στο μυαλό της, ο Τζον την είχε προδώσει, με την απόφασή του να διαθέτει τόσο πολύ από το χρόνο του στο πολιτικό περιοδικό “George”, το οποίο είχε εκδώσει. Μία φορά, του είχε στείλει στο γραφείο ένα φαξ που έγραφε : ‘Σε παρακαλώ γύρνα σπίτι τώρα, σε χρειάζομαι.’ Εκτός αυτού, την ενοχλούσε που ο Τζον είχε επιστρέψει σε κάποιες από τις εργένικες συνήθειές του: Πήγαινε αργά το βράδυ στο γυμναστήριο, ή έφευγε με τους φίλους του, για να κάνει καγιάκ, ή – όπως υποψιαζόταν εκείνη- για να συναντήσει γυναίκες πίσω από την πλάτη της.

Μια φορά, ο Τζον γύρισε σπίτι και βρήκε την Καρολίν ξαπλωμένη στο πάτωμα, μπροστά στον καναπέ, να σνιφάρει, με άδειο βλέμμα, κοκαίνη, μαζί με μία παρέα γκεί σχεδιαστών μόδας, στυλιστών και μοντέλων. Χωρίς να ζητήσει την άδεια του Τζον, η Καρολίν έδωσε κλειδιά του διαμερίσματος σε φίλους της, ώστε να μπορούν να έρχονται όποτε ήθελαν. “Είσαι κοκαινομανής!” της είπε εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με τους παρευρισκομένους. Οι φίλοι της στη μόδα υποστήριζαν πως, η Κάρολιν ήταν τακτικός χρήστης ναρκωτικών.

Ένας γνωστός της που εργαζόταν στο “George” αποκαλύπτει στον Έντουαρντ Κλάιν πως η Κάρολιν είχε “πολύ βρώμικο στόμα” και καθόλου σεβασμό. “Αποκαλούσε τον Τζον ‘αδελφή’ όλη την ώρα.” λέει χαρακτηριστικά. Είχαν συχνούς καβγάδες κι αρκετά βίαιους. Ο Τζον έλεγε στο φιλικό του περιβάλλον πως ένοιωθε παγιδευμένος σε αυτή την σχέση. “Μια φορά, μεταφέρθηκε στα έκτακτα περιστατικά, προκειμένου να εγχειρισθεί στο χέρι, όπου είχε κοπεί ένα νεύρο στο δεξί καρπό. Ισχυρίστηκε πως ήταν συνέπεια οικιακού ατυχήματος, αλλά οι φίλοι του ήταν σίγουροι ότι υπεύθυνη ήταν η γυναίκα του. Η Καρολίν ζήλευε την αδελφή του Τζον, την Κάρολάιν, αλλά και το συνέταιρό του στο περιοδικό, τον Μάικλ Μπέρμαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @johnkennedyjr

Οι συνεχείς παρεμβάσεις της στις διαδικασίες έκδοσης του “George”, κατέστρεψαν τη σχέση του Τζον με τον Μπέρμαν και οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας τους. Αποτέλεσμα αυτού, το περιοδικό που ήταν ιδέα του Μπέρμαν από την αρχή, να βρεθεί στο χείλος της καταστροφής.” αναφέρει στο βιβλίο.

Στη σχέση της Κάρολιν με την αδελφή του Τζον υπάρχει οριστική ρήξη από τη μέρα του γάμου, που η πρώτη αργοπόρησε πολύ να εμφανιστεί και η Καρολάιν -φανατική της τυπικότητας- άσκησε κριτική.

Το όνειρο του Τζον είναι να αποκτήσει ένα γιο. Έχει μάλιστα διαλέξει όνομα για αυτόν. Θα τον ονόμαζε Φλιν. Η σύζυγός του, όμως, έχει αντίθετη άποψη για τη ζωή, καθώς δεν επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια. “Σιχαίνομαι να ζω σε μια γυάλα για χρυσόψαρα. Ο Τζον μπορεί να νοιώθει άνετα ζώντας έτσι, εγώ όχι όμως. Πώς θα μπορούσα να φέρω ένα παιδί σε έναν τέτοιο κόσμο;” εκμυστηρεύται σε ένα φίλο της.

Ο Τζον ήταν καρδιοκατακτητής. Και ποαά γυναίκα δε θα ήθελε να είναι δίπλα του. Ανάμεσα στις σχέσεις του που έγιναν γνωστές ήταν με τη Μαντόνα, την Ντάριλ Χάνα και τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Γιατί επέλεξε τελικά την Καρολίν; “Αποδεχόταν τη λατρεία του Τζον σαν να την άξιζε απόλυτα, δείχνοντάς του ότι, εκείνος ήταν ο τυχερός που την είχε και όχι το αντίστροφο. Αδιαφορούσε για τη φήμη του και τελικά αυτή η στάση της ψυχρής αδιαφορίας, την έκανε ακαταμάχητη σε εκείνον.”

Ο Τζον εκμυστηρεύεται σε ένα φίλο του πως φοβάται ότι η Κάρολιν τον απατά με τον παλιό της φίλο , Μάικλ Μπέρτζιν, ένα τοπ μόντελ που πρωταγωνιστούσε στα διαφημιστικά του Κάλβιν Κλάιν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @johnkennedyjr

Εκείνη είχε ερωτευθεί τον Μπέρτζιν και τον βοήθησε στην επαγγελματική του άνοδο. Ακόμα και όταν είχε πια ξεκινήσει να συζεί με τον Τζον, συνέχισε να τον συναντά ερωτικά.

“Η Καρολίν και εγώ είχαμε μία πολύ έντονη αγάπη ο ένας για τον άλλο. Ήμασταν αχώριστοι για μερικά χρόνια. Και βαθιά, στην καρδιά μου, ξέρω ότι συνέχισε να με αγαπά και αφού παντρεύτηκε τον Τζον Κένεντι. Μερικά πράγματα δεν τελειώνουν έτσι απλά.” αποκαλύπτει ο Μάικλ Μπέρτζιν.

Μετά το γάμο τους, αν και η Κάρολιν προσπάθησε να κρατήσει τα συναισθήματά της για τον Μάικλ, κρυφά από τον Τζον, σε έναν από τους μεγάλους καβγάδες τους ,του αποκάλυψε πως συνέχισε να έχει ερωτική επαφή με εκείνον. Αυτό δεν ήταν αλήθεια, αλλά ο Τζον την πίστεψε.

Πήρε χρόνο μέχρι να ξεπεράσει την αποκάλυψη που του είχε κάνει η γυναίκα του. Στο τέλος, όμως, πείστηκε ότι η συμπεριφορά της έλεγε περισσότερα για την ίδια, παρά για εκείνον. Έπεισε την Κάρολιν να επισκεφθεί ψυχίατρο. Παρακολουθούσε την αντικαταθλιπτική αγωγή της και πρόσεχε, ώστε να παίρνει τα φάρμακά της. Για να τη διασκεδάσει, την πήγαινε ρομαντικές διακοπές, σε εξωτικές τοποθεσίες. Το Μάρτιο του 1999 άρχισε να επισκέπτεται μαζί της σύμβουλο γάμου.

Τίποτα δεν βοηθούσε την κατάσταση, όμως. Τέσσερις μήνες μετά, στις 12 Ιουλίου του 1999, η Κάρολιν βγήκε τρέχοντας από το γραφείο ,του συμβούλου γάμου, όταν εκείνος έθιξε το θέμα του εθισμού της στα ναρκωτικά. Από εκείνη τη μέρα, κοιμόταν σε χωριστό δωμάτιο με τον Τζον, στο χώρο που φύλαγε τον αθλητικό εξοπλισμό του. Εξευτελισμένος και έχοντας φτάσει στα όρια της υπομονής του, ο Τζον έφυγε από το λοφτ της North Moore Street και έκλεισε δωμάτιο στο ξενοδοχείο Στάνχοουπ.”

Μία μέρα πριν το τραγικό δυστύχημα, την Πέμπτη της 15ης Ιουλίου του 1999, ο Τζον επισκέπτεται έναν ορθοπεδικό για να βγάλει από το δεξί του αστράγαλο γύψο. Η ιατρική συμβουλή ήταν να μην επιχειρήσει να πετάξει ιδιωτικό αεροπλάνο γιατί ο αστράγαλός του είχε πρόσφατη ευαισθησία. Το ίδιο τον είχε συμβουλεύσει ένας φίλος του.

Στη εφηβεία του ακόμα, η μητέρα του όταν έμαθε πως ο Τζον ήθελε να μάθει να πιλοτάρει του είπε :«Σε παρακαλώ, μην το κάνεις. Δεν έχουμε αρκετούς θανάτους σε αυτή την οικογένεια από αεροπορικά δυστυχήματα;»

Δύο μέρες πριν από το θάνατό του, γευματίζει στο cafe του ξενοδοχείου Στάνχοουπ με τη σύζυγό του και την αδελφή της, Λορέν.

Η ιδέα να βρεθούν οι τρεις τους ήταν της Λορέν, όπως εμπιστεύτηκε σε στενό της φίλο. Σκοπός της ήταν να βοηθήσει να σπάσει ο πάγος ανάμεσα στο ζευγάρι και να συζητήσουν τα προβλήματα που είχαν στη σχέση τους μπροστά της. Κανένας όμως από τους δύο δεν είχε διάθεση να μιλήσει μετά από τόσες εντάσεις. Η Λορέν πείθει την αδελφή της να συνοδέψει τον Τζον στο ταξίδι του στο Χάγιανς Πορτ για το γάμο της εξαδέλφης του, Ρόρι Κένεντι. Προκειμένου να την ενθαρρύνει, προσφέρεται να πετάξει μαζί τους.

Όλοι γνωρίζουμε τί επακολούθησε…

Η μητέρα του, Τζάκι, δεν πρόλαβε να δει την κατάρα των Κένεντι να ξαναχτυπά κλέβοντας τη ζωή του γιου της, της συζύγου του και της αδελφής της. “Έφυγε” στο σπίτι της, το βράδυ της Πέμπτης 19 Μαίου 1994, έχοντας γύρω της τα παιδιά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Λίγο καιρό πριν, έγραψε αποχαιρετιστήρια γράμματα στην κόρη της και το γιο της, τα οποία θα ανοίγονταν μετά το θάνατό της. Στον Τζον έγραψε :»Αντιλαμβάνομαι την πίεση που αισθάνεσαι όλα αυτά τα χρόνια ως Κένεντι, παρόλο που εμείς σε φέραμε στον κόσμο αθώο. Εσύ, ειδικά, έχεις μια θέση στην Ιστορία. Όποιο δρόμο και να ακολουθήσεις, το μόνο που ζητώ από εσένα και την Καρολάιν είναι να συνεχίσετε να κάνετε εμένα, την οικογένεια των Κένεντι και τους εαυτούς σας, υπερήφανους.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @aire ? (@avviri)

Πρέπει να σημειωθεί ότι μετά την έκδοση του βιβλίου του Έντουαρντ Κλάιν, η οικογένεια Μπεσέτ διέψευσε αρκετά από όσα υποστηρίζει ο συγγραφέας. Αυτά που κυρίως θεωρούν πως είναι μυθεύματα είναι ότι η Κάρολιν ήταν ναρκομανής, προσάπτοντας μάλιστα την κατηγορία στον Τζον Κένεντι τζούνιορ.

Τί ήταν όλα αυτά, τελικά; Ψέματα ή αλήθεια; Το σίγουρο είναι πως “έφυγαν” άδικα από τη ζωή τρεις νέοι άνθρωποι.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός σπιτιού, ποτέ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τί πραγματικά συμβαίνει. Όσο για το “κλειδί” της ευτυχίας; Δε βρίσκεται απαραίτητα ούτε στον πλούτο, ούτε στη δόξα και στην εξουσία…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ