39χρονη έμεινε έγκυος δύο φορές μέσα σε ένα μήνα: Γέννησε δίδυμα - Το σπάνιο φαινόμενο (φωτό)

Απίστευτο κι'όμως αληθινό... 

Η Rebecca Roberts, μια 39χρονη γυναίκα από την Βρετανία, έγινε πρώτο θέμα σε όλα ΜΜΕ της χώρα της αφού έμεινε δύο φορές έγκυος σε διάστημα ενός μήνα. 

Το φαινόμενο είναι τόσο σπάνιο που στην ιατρική βιβλιογραφία έχει καταγραφεί λιγότερο από δέκα φορές. Η Rebecca ήταν έγκυος στον γιο της Noah, και την τρίτη εβδομάδα έμεινε και στη κόρη της Rosalie.

Έτσι, η ίδια έμεινε έγκυος στα δύο παιδιά της σε διάστημα τριών εβδομάδων.

«Η γυναίκα που μου έκανε υπέρηχο απλά κοκάλωσε. Πίστεψα πως κάτι φρικτό είχε συμβεί καθώς δεν είπε τίποτα. Στη συνέχεια με κοίταξε και μου είπε: ‘το ξέρεις ότι περιμένεις δίδυμα;’ Η καρδιά μου σκίρτησε και της απάντησα: ‘όντως’;» Ο σύντροφός της δεν την πίστευε μέχρι που είδε τις εικόνες. Δεν είπε τίποτα. «Ήταν τόσο σοκαρισμένος όσο και εγώ», είπε η ίδια.

Ουσιαστικά θεωρούνται δίδυμα και γεννήθηκαν πρόωρα την 33η εβδομάδα της εγκυμοσύνης με καισαρική. 'Οπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρά το γεγονός πως είναι δίδυμα, διαφέρουν στον σωματότυπο, καθώς το αγοράκι που είχε συλλγφθεί πρώτο είναι μεγαλύτερο, αναφέρει η Daily Mail.

Η Ροζαλί παρέμεινε στο νοσοκομείο 95 ημέρες μετά τη γέννησή της. Η Ρεμπέκα θυμάται πόσο μικροσκοπική ήταν η κόρη της. «Ήταν μεγάλη ανακούφιση καθώς ήμασταν πάντα ανήσυχοι ότι κάτι κακό θα της συμβεί καθώς ήταν πολύ μικρή», είπε.

Πλέον η οικογένεια έχει ενωθεί ξανά. «Είναι απαιτητικό να έχουμε δίδυμα αλλά με όλη την οικογένεια μαζί είναι καταπληκτικό», πρόσθεσε η Ρεμπέκα. «Οι ζωές μας ξεκίνησαν ξανά μετά από μεγάλη ανησυχία και πλέον αισθανόμαστε οι πιο τυχεροί γονείς που υπήρξαν ποτέ.»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ