Σπάνια Vintage Pic: Ο Αριστοτέλης & ο Αλέξανδρος Ωνάσης κάνουν Πάσχα στο Σκορπιό - Ο μεγιστάνας & ο γιος του μπροστά στον Οβελία

 Ο Σκορπιός πωλήθηκε, και όμως ο χρόνος μοιάζει σταματημένος στην εικόνα του Αριστοτέλη Ωνάση, μαζί με τον Αλέξανδρο, σκυμμένων επάνω στο σουβλιστό αρνί που τους ετοίμαζε ο Μπάμπης το Πάσχα

O μύθος του Αριστοτέλη Ωνάση και του διάσημου νησιού του, του Σκορπιού, δεν χάνει την λάμψη και το ενδιαφέρον του, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ο Ωνάσης θεωρούσε τον "Σκορπιό" το μεγαλύτερο και πιο σπουδαίο απόκτημα του.

Λαμπερές προσωπικότητες του διεθνούς jet-set έκαναν τις διακοπές τους στο διάσημο νησί, ύστερα από πρόσκληση του Έλληνα μεγιστάνα.

 Ο Σκορπιός πωλήθηκε, και όμως ο χρόνος μοιάζει σταματημένος στην εικόνα του Αριστοτέλη Ωνάση, μαζί με τον Αλέξανδρο, σκυμμένων επάνω στο σουβλιστό αρνί που τους ετοίμαζε ο Μπάμπης το Πάσχα, στην εικόνα της Τζάκι νύφης στο "γάμο του αιώνα", στον Τζον Τζον, παιδί ακόμη, να τρέχει στην παραλία, τα γέλια της Χριστίνας να αντηχούν, και στις καλοκαιρινές πόζες της Μαρίας Κάλλας, στο νησί.

Στη σπάνια φωτογραφία που δημοσιεύει το My Lefkada, βλέπουμε τον Αριστοτέλη Ωνάση και το γιο του Αλέξανδρο να κάνουν Πάσχα στο Σκορπιό.

Ο πατέρας , ο γιος, και η παρέα τους, είναι σκυμμένοι πάνω από τον οβελία.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ