Top Woman η 78χρονη Linda Owens: Μεγάλωσε 81 παιδιά ως ανάδοχη μητέρα - Η ζωή με τα μωρά που τελικά αποχωρίζεται (βίντεο)

«Αυτό το χάρισμα μου έδωσε ο Θεός»

Ο τίτλος της Top Woman πάει χωρίς αμφιβολία στην Linda Owens, συνταξιούχο διευθύντρια σούπερ μάρκετ, που έχει γίνει ανάδοχη μητέρα για 81 παιδιά.

Η 78χρονη γυναίκα από το Hayward της California πήρε το πρώτο της μωρό πριν από 34 χρόνια ενώ τώρα έγινε ανάδοχη μητέρα για το 81ο παιδί και τιμήθηκε με το Jefferson Award του τηλεοπτικού δικτύου KPIX, που συνεργάζεται με το CBS.

«Αυτό το χάρισμα μου έδωσε ο Θεός» είπε στο δίκτυο η Linda Owens αναφέροντας ακόμα ότι προσέχει μόνη της τα μωρά και ενίοτε φροντίζει ακόμα και δύο παιδιά την φορά.

Πάντως η ίδια αναγκάζεται να τα αποχωριστεί όταν βρεθεί κάποια οικογένεια για να τα υιοθετήσει ή όταν καταφέρνουν να γυρίσουν στους βιολογικούς τους γονείς, αναφέρει το people.

Αυτό είναι κάτι δύσκολο λέει η 78χρονη που έγινε τώρα ανάδοχη μητέρα για ένα μωράκι μόλις 7 μηνών. «Θα της δώσω ένα φιλί στο μέτωπο, θα της ευχηθώ τα καλύτερα και θα πω, "Σ' αγαπώ"» είπε για το κοριτσάκι που φροντίζει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ