Η Μιμή Ντενίση αποχαιρετά με συγκίνηση την Ολυμπία Δουκάκη: Είχαν συνεργαστεί - «Υπήρξε για μένα φίλη καρδιάς, στήριγμα, έμπνευση» (φωτό)

«Καλό ταξίδι υπέροχη Ελληνίδα!! Μοναδικη Ολυμπία μου!!»

Με συγκίνηση αποχαιρετά η Μιμή Ντενίση την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Ολυμπία Δουκάκη που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Η ίδια είχε συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί της και οι δύο γυναίκες διατηρούσαν άριστες σχέσεις με την Μιμή Ντενίση να γράφει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της ότι «υπήρξε για μένα φίλη καρδιάς, στήριγμα, σύμβουλος, έμπνευση».

Στο Instagram ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία με αφορμή τον θάνατό της ενώ στο συγκινητικό της μήνυμα αναφέρει τα εξής:

«Έφυγε η Ολυμπία μας!!! Μας άφησε σε μέρα γιορτινή κ με βύθισε στην λύπη. Τι να πω για αυτήν την γυναίκα;; Σπουδαία ηθοποιός η μόνη Ελληνίδα με τεράστια καριέρα στην Αμερική με δικό της θίασο κ βραβευμένη με Όσκαρ. 

Αυτό είναι το λιγότερο. Σαν άνθρωπος βαθιά συναισθηματική, συγκινητική, αστεία, ασταμάτητη, δραστήρια, αλτρουίστρια... υπήρξε για μενα φίλη καρδιάς στήριγμα σύμβουλος έμπνευση.

 Ζήσαμε πολλούς μήνες μαζί στην Κύπρο ετοιμάζοντας το έργο για το Κρατικό στην Αθηνα όταν έπαιζε στο Θεατρο μου το rose του αγαπημένου μας Martin Sherman .. Μικρασιάτισσα στην καταγωγή με γονείς που έφυγαν με την καταστροφη ήταν εκείνη που επέμενε να γράψω την Σμύρνη κ της το χρωστάω!! 

Ήρθε τότε στις πρόβες μας στο Θεατρο κ μου έγραψε μετά. Σ ευχαριστώ που μ έφερες ξανά κοντά στις Ελληνικές ρίζες μου. Καλό ταξίδι υπέροχη Ελληνίδα!! Μοναδικη Ολυμπία μου!!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ