Στο εισαγγελέα ο 22χρονος ''δράκος'' της Νέας Σμύρνης - Τι τον πρόδωσε, είχε ξαναχτυπήσει, τον αναγνώρισαν 3 γυναίκες (βίντεο)

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης...

Τα δακτυλικά αποτυπώματα του 22χρονου πάνω στην πόρτα της εισόδου, στην πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης, που έχει απαθανατίσει το βίντεο που δημοσίευσε η νεαρή γυναίκα ήταν το βασικό στοιχείο που έκανε τις Αρχές να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση και να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του νεαρού.

Ο νεαρός που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα. Πρόκειται για έναν 22χρονο Ελληνα, ο οποίος σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Πειραιά.

Άλλες τρεις γυναίκες από τη Νέα Σμύρνη, Ακρόπολη και Νέο Φάληρο αναγνώρισαν το πρόσωπο του 22χρονου που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε εμφανιστεί μπροστά τους, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που είχε εμφανιστεί και στη νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη.

Το εντυπωσιακό, επίσης, είναι ότι ο ίδιος μένει λίγες πολυκατοικίες πιο δίπλα από το σπίτι της νεαρής κοπέλας στη Νέα Σμύρνη που δημοσιοποίησε το βίντεο και έβαλε τέλος στη δράση του.

Τι είπε στους αστυνομικούς

Ο 22χρονος «σάτυρος» της Νέας Σμύρνης θα οδηγηθεί - μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του - στην Ευελπίδων αφού η υπόθεση έχει πάρει πια την δικαστική οδό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει πει σχεδόν τίποτα. Το μόνο που είπε κάποια στιγμή στους αστυνομικούς, ήταν πως «έχω ένα βίτσιο, όταν βλέπω κάτι ωραίο θέλω να το ακολουθήσω».

«Το παιδί είναι τέλειο» είπε ο πατέρας του

Τη δική τους εκδοχή για το περιστατικό δίνουν ο πατέρας και ο συνήγορος του 22χρονου, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη πράξη του.

«Το παιδί είναι τέλειο, από εκεί και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου θεωρώ και πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο, ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία», δήλωσε ο πατέρας του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Ο συνήγορος του 22χρονου αναφέρει: «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία. Το αδίκημα – ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει – είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ