Ο Chris Hemsworth είναι σέξι και χορεύει με 6 εκ views: Ο έρωτας - γάμος με την μεγαλύτερη του Elsa Pataky - 1.60 αυτή, 1.90 αυτός (φωτό & βίντεο)

Το ζευγάρι μοιάζει full ερωτευμένο

Τα ετερώνυμα έλκονται λέει ο λαός και μάλλον έχει δίκαιο! Ο 37χρονος Chris Hemsworth είναι παντρεμένος από το 2010 με την 44χρονη Elsa Pataky και το ζευγάρι μοιάζει full ερωτευμένο.

Ο γοητευτικός «Thor» και η Ισπανίδα ηθοποιός και μοντέλο έχουν δημιουργήσει τα τελευταία 11 χρόνια μια χαρούμενη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά να έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Οι δύο τους μένον μαζί με την 8χρονη India, τον 7χρονο Tristan και την επίσης 7χρονη Sasha στην Αυστραλία, από όπου και κατάγεται ο Hemsworth.

Το λαμπερό ζευγάρι λοιπόν βρέθηκε πρόσφατα σε κάποιο πάρτι στο οποίο οι καλεσμένοι έπρεπε να είναι ντυμένοι στα λευκά και η Raraky μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την βραδιά.

Photo: Instagram/elsapatakyconfidential

Photo: Instagram/elsapatakyconfidential

Ντυμένοι και οι δύο ασορτί με άσπρο κουστούμι έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες, αν και μεταξύ μας ο ηθοποιός τα πήγε λίγο καλύτερα από την αγαπημένη του.

 
Τι και αν αυτός είναι κοτζάμ άντρας 1.90 και εκείνη μόνο 1.60! Ο έρωτας χρόνια και ύψος δεν τα κοιτά.  Το ίδιο πρέπει να πιστεύουν και οι followes της Pataky αφού «χάρισαν» 6 εκατομμύρια views στο βίντεο με τον σέξι χορό του άντρα της.

Δείτε επίσης: Chris Hemsworth: Ο κούκλος Thor πήγε σε 80ς πάρτι και άρχισαν τα σχόλια για τον covid - «Καταλαβαίνετε ότι είναι στην Αυστραλία;» (φωτό)

Αφήστε που πιστεύουμε ότι όταν την κρατά στα χέρια του εκείνη πρέπει να νιώθει σαν βασίλισσα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ