Η Γκουίνεθ Πάλτροου έπινε κάθε βράδυ ουίσκι & έτρωγε ψωμιά, πίτσες και γλυκά μέσα στην καραντίνα - Η γκουρού της διατροφής ξέφυγε

Φτιάχνει «φανταστικό ποτό που ονομάζεται Buster Paltrow»

Στο ουίσκι, τα ψωμιά και τις πίτσες το έριξε μέσα στην καραντίνα η γκουρού της διατροφής Γκουίνεθ Πάλτροου, που ξέφυγε από το καθιερωμένο της πρόγραμμα.

Μιλώντας στο Smartless podcast η 48χρονη ηθοποιός και ιδρυτής του brand Goop που προμοτάρει τον υγιεινό τρόπο ζωής, είπε ότι δημιούργησε το δικό της ποτό με βάση το ουίσκι το οποίο αποκαλεί Buster Paltrow.

Όπως είπε το ονόμασε έτσι λόγω του παππού της που λάτρευε το ουίσκι, ενώ το κοκτέιλ της περιλαμβάνει ακόμα σιρόπι σφενδάμου και χυμό λεμονιού.

 

 

«Έπινα αλκοόλ κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Έπινα επτά νύχτες την εβδομάδα μαζί με ζυμαρικά και ψωμί. Ξέφυγα τελείως. Εννοώ, ποιος πίνει ποτά επτά νύχτες την εβδομάδα;» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε ακόμα, σύμφωνα με την Mirror, ότι:

«Δεν είναι υγιές. Λατρεύω το ουίσκι και φτιάχνω αυτό το φανταστικό ποτό που ονομάζεται Buster Paltrow, το οποίο πήρε το όνομά του από τον παππού μου που αγαπούσε το ουίσκι. Είναι αυτό το υπέροχο ουίσκι quinoa από ένα το οινοπνευματοποιείο στο Τενεσί με σιρόπι σφενδάμου και χυμό λεμονιού. Είναι παράδεισος. Έπινα δύο ποτήρια κάθε βράδυ».

 

 

«Δεν μεθούσα ούτε ζαλιζόμουν… Μου λείπει το τσιγάρο» είπε ακόμα η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ