Η "κακιά Adele" ή η τιμωρός του πατέρα που την εγκατέλειψε; - Γιατί άφησε τον αλκοολικό Mark να πεθάνει πάμφτωχος σε τροχόσπιτο; (φώτο- βίντεο)

H Adele δεν μπόρεσε ποτέ να συγχωρήσει τον πατέρα που την εγκατέλειψε όταν ήταν τριών ετών - Οι δηλώσεις του στον τύπο ήταν το τελειωτικό χτύπημα στη σχέση τους 

Σε ηλικία 57 ετών πέθανε ο πατέρας της  Adele, που είχε εγκαταλείψει ι την οικογένειά του όταν η διάσημη τραγουδίστρια ήταν ακόμα παιδί.

Ο Mark Evans, που δεν είχε μιλήσει με την Adele εδώ και χρόνια, πέθανε μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο

Πηγές της οικογένειας λένε στην εφημερίδα The sun ότι η σχέση του με την διάσημη και πλούσια κόρη του παρέμεινε κακή μέχρι το τέλος, παρά τις προσπάθειες που έκανε το περιβάλλον των δύο για να φτιάξουν.

 

 

Οι σχέσεις της Adele με τον πατέρα της , έληξαν οριστικά,  το 2011, όταν ο Mark Evans δήλωσε ότι η Αdele, αγωνιζόταν όλη της τη ζωή για να βρει την αγάπη, επειδή εκείνος την εγκατέλειψε όταν ήταν παιδί.

Το 2019 αποκαλύφθηκε ότι ο πατέρας της Adele, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι πάσχει από καρκίνο στο έντερο έξι χρόνια νωρίτερα, κέρδιζε μόλις 50 λίρες την ημέρα ως κούριερ αφού είχε εγκαταλείψει την καριέρα του ως υδραυλικός.

Εν τω μεταξύ, η καθαρή περιουσία της Adele,  ήταν 150 εκατομμύρια λίρες το 2020.

Ο Evans παραδέχτηκε ότι ήταν «άθλιος πατέρας» για την κόρη του.  Κατηγόρησε  τον αλκοολισμό του γι' αυτό ,  που προκλήθηκε από την κατάρρευση της σχέσης του με τη μητέρα της Adele,  Πένυ Άντκινς  

Έφυγε όταν η κόρη του ήταν τριών ετών, αφήνοντας τη μητέρα της να τη μεγαλώσει μόνη της.

 

 

Ο ίδιος δήλωσε : «Έπινα καθημερινά δύο λίτρα βότκας και επτά ή οκτώ ποτήρια Stella. Έπινα έτσι για τρία χρόνια. Ο Θεός ξέρει μόνο πώς  επέζησα ».

Πρόσθεσε ότι ήταν «βαθύτατα ντροπιασμένος» από αυτό που είχε γίνει, προσθέτοντας: «Το πιο  ευγενικό πράγμα που μπορούσα να κάνω για την Adele ήταν να βεβαιωθώ ότι δεν θα με έβλεπε  ποτέ σε αυτήν την κατάσταση».

Η Adele,  θα περνούσε τις σχολικές διακοπές στην Ουαλία με τους παππούδες της και τον αδελφό της Κάμερον μετά τo χωρισμό των γονιών της.

 

 

Το 1999 πέθανε ο παπούς της Adele , Τζον , γεγονός που έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στην υγεία του πατέρα της.

Ο Mark Evans δήλωσε εκείνη την εποχή : "Η απώλεια του πατέρα μου ήταν το χειρότερο πράγμα που μπορούσε να μου συμβεί. Τον αγαπούσα πάρα πολύ , ήταν τα πάντα για μένα.

 

 

Το χειρότερο πράγμα για μένα ήταν που δεν είδε ποτέ την Adele στη σκηνή. Που δεν έμαθε ποτέ τι είχε γίνει".

Η κακή σχέση που είχε με την κόρη του πλήγωνε τον Mark Evans. 

 

 

Ο ίδιος δήλωσε ότι κάθε μήνα τής έγραφε γράμματα και της ζητούσε να δει εκείνη και τον εγγονό του. 

"Δεν μπορεί να είχε αμφιβολία ότι ήθελα να τη δω, να μου πει ότι κακό της συνέβη, και να της δείξω ότι το μόνο που ήθελα ήταν να παίξω ρόλο στη ζωή της και στη ζωή του γιου της.

Αλλά δεν ήθελε να με δει και εγώ δεν μπορούσα να αλλάξω τη γνώμη της", είπε, σύμφωνα με την Daily Mail.

 

 

To 2019 αποκαλύφθηκε ότι ο πατέρας της Adele ζούσε πάμφτωχος σε ένα τροχόσπιτο, έκανε παραδόσεις delivery, κερδίζοντας 50 λίρες την ημέρα  και ένιωθε συντετριμμένος λόγω της σχέσης του με την Adele.

"Δεν έχει ζωή. Απλά υπάρχει", είχε δηλώσει ένας φίλος του.

Το τελειωτικό χτύπημα στις σχέσεις του Mark Evans με την κόρη του , ήρθε όταν εκείνος δήλωσε σε μία συνέντευξη  ότι η ταραχώδης ερωτική ζωή της Adele, που φαίνεται στους στίχους των τραγουδιών της, οφείλεται στο γεγονός ότι την εγκαλτέλειψε όταν ήταν μικρή.

Η Adele φέρεται να εξοργίστηκε τότε και να δήλωσε:

"Γ@μώτο ξεπέρασε κάθε όριο. Δεν θα ξαναμάθει ποτέ νέα μου. Εμφανίζεται μετά από τόσα χρόνια και λέει: "Ίσως το πρόβλημα της με τους άντρες έχει να κάνει με μένα . Είναι σα να τολμά να κάνει κριτική για τη ζωή μου και αυτό κάνει το αίμα μου να βράζει".

 

 

Σε μια συνέντευξη στην αμερικάνικη Vogue το 2012 η Adele δήλωσε: "Αν τον δω θα τον φτύσω στο πρόσωπο. Δεν θα με ξαναδεί ποτέ". 

Στα Grammy του 2017, στα οποία η Adele κέρδισε πέντε βραβεία δήλωσε στην ομιλία της: "Ευχαριστώ τον μάνατζερ μου, ο οποίος είναι δίπλα μου 10 χρόνια και φροντίζει τα πάντα.

 

 

Τον αγαπώ σαν πατέρα μου. Τον μπαμπά μου δεν τον αγαπώ, αγαπώ αυτόν τον άνθρωπο που στέκεται δίπλα μου".

Η δήλωση της ήρθε δύο χρόνια αργότερα από το 2015, όταν σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση της με τον πατέρα της είχε φτιάξει όταν έμαθε ότι είχε καρκίνο, ύστερα από προσπάθειες της γιαγιάς της Rose.

Τότε ο Evans είχε δηλώσει "Είμαστε καλά με την Adele, προσπαθούμε να φτιάξουμε τα πράγματα δεν θέλω να κάνω περαιτέρω σχόλια"

 

 

Τα νέα για τον θάνατο του πατέρα της ήρθαν λίγες μέρες αφότου η Adele , είχε δημοσιεύσει ένα σπάνιο άλμπουμ φωτογραφιών για τα 33α γενέθλια της.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ