Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα ευνοεί τις νέες ιδέες, την πρωτοπορία στη σκέψη και τις πρωτότυπες λύσεις.

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο, σχηματίζοντας αντίθεση με τον Δία λίγο μετά τα μεσάνυχτα καθώς ξημερώνει Πέμπτη και στην πορεία ένα τρίγωνο με τον Ουρανό ευνοώντας τις νέες ιδέες, την πρωτοπορία στη σκέψη και τις πρωτότυπες λύσεις. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους στις 10:37 το βράδυ και ξεκινούν τα γενέθλια των Διδύμων.

Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα μας ανεβαίνουν, το μυαλό μας γίνεται πιο ανήσυχο, οι συζητήσεις ανάβουν για τα καλά και ξεκινά μεγαλύτερη ρευστότητα και πιο ασταθείς συνθήκες καθώς μπαίνουμε για τα καλά στη περίοδο των εκλείψεων. Σας έχω ήδη προϊδεάσει για την πρώτη έκλειψη που έρχεται την επόμενη εβδομάδα με το άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με περισσότερο άγχος, ενδεχομένως να βγαίνει τώρα η συσσωρευμένη κούραση της εβδομάδας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο, κάνοντας προτεραιότητα θέματα δουλειάς ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις που πιθανώς είναι σε εκκρεμότητα και πρέπει να τις διεκπεραιώσετε. Μπορεί να ασχοληθείτε πιο πολύ και με θέματα που αφορούν στην υγεία. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους σε μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας, ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πέμπτη έρχεται με περισσότερη ανακούφιση μετά από μια έντονη αρχή εβδομάδας που σας πίεσε πολύ και σίγουρα θα πρέπει να βρείτε διαφυγή σε πιο ευχάριστες και χαλαρές διεξόδους. Καλές οι υποχρεώσεις και η δουλειά, αλλά κάπως πρέπει μέσα στην ημέρα σας να βρίσκετε χρόνο να κάνετε και πιο διασκεδαστικά πράγματα ή να ασχολείστε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή για να έχετε ισορροπία και ηρεμία μέσα σας. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους φεύγοντας από το ζώδιο σας, κάνοντας προτεραιότητα από τώρα και για ένα μήνα τα οικονομικά σας ζητήματα. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Χρόνια πολλά Δίδυμοι μου! Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας απόψε στις 10:37 και ξεκινούν τα γενέθλια σας και μολονότι οι γενικές συνθήκες είναι περίεργες, για εσάς τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο πιο διαχειρίσιμα. Βέβαια, υπάρχει παρακάτω η περίοδος των εκλείψεων κι αυτός ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας που περιπλέκει κάπως την καθημερινότητα σας, αλλά κι αυτό θα καταφέρετε με ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ψυχραιμία να το διαχειριστείτε. Η μέρα ξεκινά με πίεση σε θέματα δουλειάς ή σπιτιού και απαιτεί συγκέντρωση και καλό αυτοέλεγχο. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ