Story of the Day: 5χρονος μικρός "ήρωας" μοιράζει σακούλες με γλυκά στους εργάτες του Las Vegas - Το ευχαριστώ για όσα προσφέρουν αυτή την περίοδο (φώτο)

O Justin σκόρπισε χαμόγελα όταν έκανε το γύρο της πόλης για να μοιράσει σακούλες με γλυκά και άλλα εδέσματα, στους αστυνομικούς, στους εργαζόμενους στην καθαριότητα, στους εργάτες των οικοδομών.

Ένα αγόρι από το Las Vegas πήγε πέρα και πάνω από τα όρια των παιδιών της ηλικίας του για να βεβαιωθεί ότι οι εργάτες της πόλης πήραν την ευγνωμοσύνη που τους άξιζε για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justyn | The Traveling Toddler (@traveling.toddler)

Πρόσφατα, ο 5χρονος Justyn Boumah διοργάνωσε μια εκδήλωση  σε συνεργασία με τις κοινοτικές υπηρεσίες,

Η εκδήλωση   ονομάζεται Blessing Project, και στα πλαίσια της ο μικρός "ήρωας" εκπλήσσει τους εργαζόμενους της πόλης με σνακ και γλυκά.

O Justin σκόρπισε χαμόγελα όταν έκανε το γύρο της πόλης για να μοιράσει σακούλες με γλυκά και άλλα εδέσματα, στους αστυνομικούς, στους εργαζόμενους στην καθαριότητα, στους εργάτες των οικοδομών.

"Δεν είδα κανέναν να ευχαριστεί αυτούς τους ανθρώπους για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στη δύσκολη αυτή περίοδο, έτσι αποφάσισα να τους ευχαριστήσω εγώ", δήλωσε ο Justin στην τηλεοπτική εκπομπή του People, στο επεισόδιο της Τρίτης.

Ο Τζάστιν βοήθησε επίσης τη μητέρα του, Racquel Boumah.

"Αν δεν εκτιμούμε τους ανθρώπους που εργάζονται στην κοινότητα μας  και δεν συνειδητοποιήσουμε ότι εργάζονται σκληρά για εμάς κάθε μέρα, μπορεί να μην τους έχουμε πια", λέει κρατώντας τον Justyn από το χέρι.

Ο ευαισθητοποιημένος μικρός βοήθησε πρόσφατα και τον  μη κερδοσκοπικό οργανισμό, Heroes & Hearts, ο οποίος στοχεύει στη διάδοση του αλφαβητισμού μέσω των ανοιχτών βιβλιοθηκών και του read-a-thons.

Περισσότερα για τις κοινοφελείς του δράσεις μπορείτε να δείτε στη σελίδα του στο Instagram The Traveling Toddler.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ