Η Gisele νιώθει καλύτερα στα 40 απ΄ότι στα 30! Μιλάει για την περιποίηση των ματιών & την δύναμή τους: «είναι ο καθρέφτης της ψυχής» (βίντεο)

φιλοξενήθηκε στο τελευταίο Skincare Digital Talk του Dior

Η πανέμορφη Gisele φιλοξενήθηκε στο τελευταίο Skincare Digital Talk του Dior και μίλησε για την περιποίηση των ματιών, που όπως είπε «είναι τα μάτια της ψυχής».

Ντυμένη απλά με ένα φαρδύ μπλουζάκι και την πιτζάμα της κάθισε στον καναπέ της και συνδέθηκε μέσω κάμερας με μια σειρά ειδικών σε θέματα ομορφιάς.

«Νιώθω καλύτερα στα 40 από ότι ένιωθα στα 30» λέει στο βίντεο που ανέβηκε στην σελίδα του οίκου στο Youtube με αφορμή το προϊόν του διάσημου brand Capture Totale Super Potent Eye Serum. «Τα 20 ήταν μια πρόκληση δεν θα πω ψέματα, τα 30 ήταν μια περίοδος για να κάνεις πράγματα, τώρα στα 40 λέω “πάμε”» είπε το supermodel.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Ακόμα πρόσθεσε ότι όσο μεγαλώνει φροντίζει περισσότερο την περιοχή γύρω από τα μάτια της καθώς εκείνα είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας.

Δεν είναι όμως μόνο η περιποίηση αφού η σύζυγος του Tom Brady πρόσθεσε ότι προσπαθεί πλέον να κοιτά περισσότερο τους ανθρώπους στα μάτια  «προσπαθώ να στέλνω θετικές δονήσεις και θετική ενέργεια γιατί τα μάτια έχουν μεγάλη δύναμη».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ